Contact

IMG_2185

Wij zijn Stefano (31) & Arnout (36).
We wonen dit jaar 8 jaar samen.
Zijn getrouwd op 15sep15.
Beide een kinderwens en die is inmiddels vervult.
Houden van reizen, muziek en genieten van het leven.
We hopen andere stellen zo inzicht te geven in het verwezenlijken van een kinderwens en geven een kijkje in ons leven.

Contact?

Wil je ons iets vragen? Neem dan contact op met ons:

wensvaders@outlook.com


10 reacties op ‘Contact

 1. Lieve Stefano en Arnout,

  Wat verschrikkelijk en oneerlijk voor jullie om jullie kleine meid nu alweer af te moeten staan. Ik ken jullie niet, maar heb jullie verhaal en laatste blogs met tranen in mijn ogen gelezen en wil jullie een hele dikke knuffel geven en alle goeds en geluk wensen.

  Liefs Marleen

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een verschrikkelijk bericht… Ik ken jullie niet, maar leef met jullie mee. Dit is wel het laatste wat je verwacht. Afschuwelijk van de draagmoeder om jullie dochter weer van jullie af te nemen. Veel sterkte gewenst!

  Geliked door 1 persoon

 3. Lieve mannen,
  Ik zie dat jullie zoveel liefde te geven hebben, wat vreselijk dat het hele traject dan zo moet aflopen.
  Ik wens jullie kracht en veel liefde toe, blijf samen sterk, jullie zijn al papa!
  Veel liefs

  Geliked door 1 persoon

 4. Hallo Arnout en Stefano, ik ben zelf zaaddonor en zie een vergelijkbare situatie, met wat jullie hebben meegemaakt terug in mijn donorschap. Ik vind het gewoon ontzettend laag bij de grond, wat dat hetero stel jullie heeft aangedaan. Het zal me niets verbazen, dat dit hetero stel aan de onderkant van de samenleving zit en het mede daarom ook voor het geld heeft gedaan, anders kan ik me er helemaal niets bij voorstellen, waarom een hetero stel voor jullie zou willen fungeren als draagmoeder.
  Ik doneer NIET aan hetero stellen, want als het puntje bij paaltje komt, kom je bedrogen uit.
  Ik adviseer jullie dan ook, om NIET meer in zee te gaan met een hetero stel, maar bij voorkeur een alleenstaande vrouw of lesbisch stel, die als draagmoeder voor jullie kind wil zijn.
  Ook adviseer ik jullie de potentiële draagmoeder goed te screenen en bij twijfel niet in zee te gaan.
  Jullie kinderwens wordt heus wel in vervulling gebracht, daar ben ik wel van overtuigd, maar neem daar rustig de tijd voor.
  Succes mannen!

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat vreselijk dit…… dit wens je echt niemand toe, ik weet even niet hoe ik jullie privé kan benaderen met info wat evt nuttig kan zijn om vervolgstappen te nemen tegen hun. Maar deze wil ik niet zo openbaar hier neerzetten, mijn mailadres is achtergelaten.

  Geliked door 1 persoon

  1. Onze contact gegevens staan onderaan de site. Ik denk niet dat we nog wat gaan ondernemen hoor maar alle info is welkom 😌

   Like

 6. Lieve pappa’s, want dat zijn jullie in hart en nieren als ik het zo lees, of er nu daadwerkelijk een kindje in jullie huidige leven is of nog niet.

  Ik heb jullie berichtjes met tranen in mijn ogen gelezen. Meestal heb ik geen probleem om mijn gevoel te verwoorden, maar ik kan geen beschrijving vinden hoe ik me nu voel. Onder de indruk van jullie innerlijke kracht, respect voor de waardige manier waarmee jullie deze ervaring beschrijven en diepe bewondering voor jullie veerkracht!

  Hoe zwaar de pijn van jullie verlies ook is, jullie hebben besloten (en daar de kracht voor gevonden!!) om verder te gaan met LEVEN. Jullie hadden ook kunnen kiezen om te verharden of in bitterheid (of erger) verder te gaan.

  Ik wens jullie heel veel wijsheid en kracht en, wanneer jullie er aan toe zijn, een kindje om al jullie liefde aan te kunnen geven.

  Lieve groet,
  Savannah

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.