Tubantia

Nieuws!! Misschien heb je ons al in de krant zien staan en misschien ook niet. Hier even een blogje over het waarom 😛 want we hadden er natuurlijk ook voor kunnen kiezen dit niet te doen.

Maar we vonden het wel belangrijk na het vorige interview het nu ook positief in het nieuws te brengen! Het was superleuk, de meneer van de Tubantia was ook heel enthousiast en heel blij voor ons dat het nu allemaal zo mooi en goed ging.

Er zijn nog zoveel obstakels voor twee mannen om papa’s te worden en hoe meer aandacht ervoor is hoe makkelijker dingen in de toekomst hopelijk gaan worden! En ook voor de stellen die nog bezig zijn met hun wens (hetero, homo, wat dan ook), dat als het moeizaam gaat, blijf erin geloven ❤

De vorige keer waren er ook flink wat negatieve reacties op de berichten. Waarom dan nu weer in de krant? Tja, haters heb je altijd, en die zul je altijd blijven houden. Of je nu twee mannen bent met een kindje, een “buitenlander”, iemand met een bontkraag, een BN’er die teveel aandacht opeist, overal komen haat comments voor en online durft iedereen natuurlijk makkelijk te zeggen wat diegene vindt. Gelukkig zijn er ook superveel (meer dan de stomme, negatieve reacties) lieve en leuke reacties en krijgen we berichtjes van mensen die helemaal blij worden als ze ons verhaal hebben gelezen en van het geluk dat wij hebben. Dus superleuk dat jullie meelezen en ons volgen, en dankjewel voor alle leuke kaartjes, berichtjes, cadeautjes en liefde!

We hopen dat de regelgeving in Nederland snel gaat veranderen zodat meer stellen van het geluk van een kindje kunnen genieten ❤ Gelukkig lijkt er ook wel weer wat te gebeuren in Nederland, dus wie weet!

En voor de haters:


3 reacties op ‘Tubantia

  1. Hallo Stefano ik zie twee gelukkige Vaders en een kindje wat het heel goed zal hebben bij jullie daar gaat het om toch en wat mensen zeggen maakt niks uit laat ze lekker hun gang gaan ,,,leuk dat ik jullie even tegen kwam in de stad groetjes astrid

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.