Ennu?

James is inmiddels alweer 8 weken oud, HOE SNEL GAAT DE TIJD? En we zijn heerlijk aan het genieten met z’n drieën! Het gaat goed met hem op wat buikkrampjes en een voorkeurshouding na maar dat is allemaal niet zo heftig. Hij groeit goed en overdag is hij steeds meer wakker en aan het rondkijken, nieuwsgierig aan het zijn en begint ook al gezellig geluidjes te maken als je met hem aan het praten bent en af en toe komt er ook een glimlachje op zijn gezicht. ’s nachts slaap hij ook lekker door op een flesje na dus we lopen gelukkig niet met een slaapgebrek rond, maar we schreeuwen niet te hard want je weet maar nooit….

Ondertussen worden er elke dag wel foto’s geschoten, mocht je het leuk vinden en instagram hebben volg ons dan HIER. Heb je geen instagram dan hier een leuk fotootje:

Inmiddels zijn we beide weer aan het werk maar is er elke dag wel een van ons thuis bij de kleine man. Dit blijft nog zo tot de tweede week van September en dan is het gedaan met het vele vrij zijn. Het is dan zo dat er 2 dagen niemand thuis is behalve James en dan zetten wij een aantal flesjes voor hem klaar zodat die zichzelf wel kan redden, moet goed komen.

Oh of werkt dat niet helemaal zo? Oma past die 2 dagen gezellig op ❤

Het eerste bezoek aan het consultatiebureau is inmiddels ook geweest en hij was flink gegroeid! In alle opzichten haha. Ze vonden dat hij heel veel at, al voor een baby van 2 maanden (hij was toen 1 maand oud) maar zolang hij het allemaal binnenhield was het op zich prima. Volgende week hebben we het 2de bezoek op de planning staan en we zijn heel benieuwd hoeveel die dan weer gegroeid is! Hij eet nu niet echt veel meer dan dat hij een maand geleden deed maar we zijn wel op een wat vullende voeding overgestapt, wat dus schijnbaar wel lijkt te werken.

We zijn ook al een aantal keer met hem op pad geweest, naar food/beer festivalletjes, een verjaardag in Utrecht in het park, naar Nijmegen even de stad in en een feestje, allemaal gezelligheid! Hij slaapt supergoed in de auto, vanaf het moment dat we de snelweg op rijden is hij ook snel weg. En als we dan even stil staan spiekt hij met 1 oogje even waar we zijn en gaat dan weer verder slapen. Over een paar weken gaan we met vakantie, heel benieuwd hoe dat gaat gaan, maar als dat het gaat zoals nu komt dat vast goed. Dus hiervoor moeten we deze week ook even pasfoto’s maken en een identiteitsbewijs aanvragen, want dat heeft een baby nodig haha.

Het is elke dag genieten met de kleine man en alles wat het vaderschap met zich meebrengt ❤


2 reacties op ‘Ennu?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.