Vakantie! (En waarom we een week eerder terug kwamen)

22 Augsutus! Het was zover. Onze vakantie ging beginnen. Toen James ongeveer anderhalf maand was besloten we toch een vakantie te boeken naar Sardinië. We kregen gemixte reacties maar goed wij beslissen natuurlijk wat we gaan doen en het leek ons een prima idee!

Dus op 22 augustus de auto ingepakt (En gelukkig paste alles erin, het was een beetje tetris en we hebben de helft van de achterbank eruit gehaald maar toen hadden we genoeg ruimte) en we vertrokken richting zuid Duitsland waar we een nachtje zouden overnachten om de volgende avond op de boot te gaan in Nice. De rit ging super chill, James sliep heerlijk in de auto. In Duitsland aangekomen ook allemaal prima. Klein hotelletje een stukje van de autobahn af, allemaal lekker geslapen die nacht.

In de ochtend weer vroeg op en door naar Frankrijk waar we in Nice op de boot zouden gaan. We hebben een uur rondgereden op zoek naar de ingang van de haven en om 16:00 vonden we het eindelijk. Om 17:00 konden we de haven pas op rijden dus nog ff wachten.

Toen konden we de boot op en was het ook bedtijd voor James dus we zijn allemaal best wel snel naar de hut gegaan en hebben ook weer de hele nacht lekker geslapen. Wel hebben we dit fotootje nog snel even op het dek gemaakt:

En toen waren we op 24 augustus op Sardinië! Het was nog vroeg, ongeveer half 7 toen we de boot afkwamen en we reden naar een strand in de buurt om James een flesje te gaan geven en te gaan chillen. Kleine man voor het eerst op het strand, helemaal aan het lachen en geluidjes aan het maken bij een opkomende zon! Helemaal fantastisch!

Die middag konden we inchecken bij ons appartementje, alles was mooi voor elkaar. Airco dus we konden het mooi koel houden in het huisje. Een zwembad erbij waar een van ons kon chillen met James als hij tussen de middag in huisje ging slapen om niet in de hete zon te verblijven.

In de ochtenden heerlijk naar het strand en James lekker genieten van het zeewindje en zijn eigen zee zwembadje. Met de blote billen even afkoelen en dan weer lekker op een handdoekje in de schaduwtent liggen. Ondertussen een van ons lekker de zee in, snorkelen met het toffe duikmasker van de decathlon en dan ergens tussen 12 en 1 weer naar huis voor een siesta.

Maandag was mijn verjaardag en we zijn in de ochtend naar een supermooi strand geweest waar je even een stukje moest zwemmen en toen op een grote zandbank kon staan een stuk verder in de zee dus. Erg mooi! James heeft lekker geslapen. In de avond zijn we naar een vegetarisch restaurant gegaan in Porto Rotondo. Dit dorpje bestaat uit veel weggetjes met trappen dus we moesten de kinderwagen flink vaak optillen haha!

En toen was het woensdagavond en begon James wat onrustiger te worden en wat meer te huilen. Donderdag eigenlijk best veel en vrijdag ook. Hij spuugde al een tijdje na de voeding een beetje voeding uit en we hadden al langer het idee dat hij wat last had van reflux maar het was nog niet zo erg als nu. Alle symptomen lijken overeen te komen met reflux dus wat gingen we doen? We keken het nog even aan maar zaterdag was het nog hetzelfde dus besloten we te kijken of we de boot eerder konden om boeken om naar huis te gaan en een osteopaat te gaan bezoeken aangezien we daar veel goede verhalen over gehoord hadden.

Dus zo zaten we precies een week later op zaterdag alweer op de boot, op weg naar huis. In de auto was James zo goed als de hele tijd lekker rustig aan het kijken en aan het slapen dus voor hem (en voor ons haha) wel erg fijn. We belde onderweg met een osteopaat maar die had pas anderhalf week later plek, dus op zoek naar een andere en daar konden we afgelopen dinsdag direct terecht dus superfijn! De osteopaat vond het inderdaad ook klinken alsof het allemaal met elkaar te maken had, de reflux, obstipatie, voorkeurshouding etc. Benieuwd of het gaat helpen.

Dus zo kwam onze vakantie op Sardinië een week vroeger tot een einde. Erg? Nee. Jammer? Ja. Maar we zijn wel blij dat we de beslissing hebben genomen naar huis te gaan en met de kleine man naar de osteopaat te gaan!

We hebben een supermooie week gehad waarin we veel mooie nieuwe plekjes hebben gezien op Sardinië, we hebben schildpadden gezien, ezels zien rennen haha, wilde zwijntjes zien rondlopen en doodsangsten uitgestaan (lees: Stefano) bij de meest harde onweer ooit! We hebben heerlijk genoten aan het strand en van James die we ook duidelijk zagen genieten van het zeebadje en het chillen.

Dus toch een geslaagde trip! En volgend jaar is er weer een zomer haha

Hier nog wat leuke fotootjes ❤

Osteopaat update-tje: James zou een soort blokkade in zijn nek hebben. Dit heeft als gevolg de klachten die wij ervaren (obstipatie, reflux, voorkeurshouding, overstrekken) en heeft dit behandeld. Lijkt wel effect te hebben! 😀 Over iets meer dan een week nog een 2de sessie, zeer benieuwd! Toch bijzonder hoe dat werkt…!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.