Weer teleurstelling, another disappointment

Het nadeel van bloggen is ook de minder leuke dingen te “moeten” vertellen. Hoe mooi het ook allemaal leek met Roos en Erik kwam er maandag abrupt een einde aan. Na een telefoontje van een half uur bleek dat er heel andere verwachtingen waren dan voorheen besproken en waarvan wij geen vermoeden hadden. Opnieuw verdriet en verslagenheid. Het maakt verder helemaal niet uit wat de inhoud allemaal is maar wat we wel willen vertellen is dat het dus over is.

Wat vorige week nog zo mooi leek is na dit weekend ineens zo anders. Dit is een dikke dreun op ons vertrouwen wat we nog niet verloren waren na het vorige traject met N&J, daar was nog een soort van verklaring voor wat het makkelijker maakte om de hoop in een mens niet op te geven, maar deze nieuwe teleurstelling gaat wel even tijd nodig hebben om te verwerken. We staan nog steeds voor honderdduizend procent achter onze wens voor een gezin, anders hadden we natuurlijk niet weer iets nieuws aangegaan en hadden we onze droom laten varen om andere dingen te doen met ons leven. Maar we gaan nu wel even de tijd nemen en kijken hoe we er nu zeker van kunnen zijn een toekomstig draagmoeder te vertrouwen, want dit voelde voor ons en iedereen zo goed… Het is zo jammer dat het hier in NL zo crappy geregeld is en dat de enige zekere optie zich in Amerika bevind met een heel hoog prijskaartje (mensen met teveel geld, jullie weten ons te vinden 😝)… Toch blijf ik erin geloven dat als je iets heel graag wilt dit zeker gaat komen in je leven en op een manier wat voor iedereen goed voelt.

Voor dit avontuur houd het op, we willen wel iedereen bedanken voor de leuke enthousiaste berichtjes en het meeleven met de blogs! Er komen de komende tijd dus waarschijnlijk geen draagmoeder gerelateerde blog maar zeker wel wat over onze kinderwens en hoe we nu verder denken te gaan.

Liefs van ons! ❤

——–English——–

The thing about blogging is that you have to share the bad stuff as well, so here we go. We had a great feeling about this and Roos and Erik did as well. So did the people who have met them, and you guys online reading the blogs from Roos. But after a 30min phone call last monday it showed that there were things expected of us wich we didn’t even know about. Without going in to great detail it comes down to a break up between us and them. This new adventure that showed on the horizon is gone.

What still looked so great before last weekend was a whole other thing on monday. A big hit on our confidance towards people regarding surrogacy. With N&J the confidance in people got a little dent because there was an explanation for what happend but in this case it is much more then a dent… this will take some time to recover from. We still stand behind our wish for a child for a thousand percent and we will never ever give up on our dream. It sucks things aren’t properly arranged here in the Netherlands regarding surrogacy. The only place where it is almost a hundrud percent sure is America but the prices are so high for people with normal jobs. But I still believe that if you want something so badly it will happen at one point so we won’t lose faith!

So this adventure comes to an end and we want to thank everyone for the enthusiastic messages and the compassion while meeting these new people and finding out if there was a future. There won’t be any surrogate related blogs in the future but if there is a blog about our story I defenitly will translate it to English for you all to read it as well.

Lots of love… ❤


3 reacties op ‘Weer teleurstelling, another disappointment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.