Week 43: Ontsnapt!!!

Maandag jullie hebben allemaal kunnen lezen hoe het maandag gingDinsdag, Woensdag en Donderdag hadden we sowieso nog niets gepland en dit bleef verder ook leeg. We hebben kunnen praten over deze teleurstelling en wat we er uiteindelijk van vonden. Gelukkig liggen we hierin op een lijn met z’n tweeën en ook van onze omgeving denken mensen er gelukkig hetzelfde over als ons, dus dat is heel erg fijn! Vrijdag stond Spiel 2017 op de planning. We hadden maanden terug dit al in onze agenda geschreven en we vonden het vorig jaar erg tof dus we gingen vrijdag heel vroeg op naar Essen waar de grootste bordspellenbeurs van Europa elk jaar gehouden wordt. Dit jaar was er nog meer ruimte dan vorig jaar en waren er dus nog meer vertegenwoordigers aanwezig met hun spellen. We kwamen rond negen uur aan en om tien uur zouden de zalen opengaan. Het was al snel erg druk en om kwart voor tien ging het iets eerder dan gepland al open. We liepen meteen naar een spel waarvan ik dacht dat het snel zou uitverkopen omdat op dag een ook al iets uitverkocht was en we die al niet meer konden halen. Photosynthesis was gelukkig nog aanwezig dus die snel in the pocket. Toen hebben we rustig alle zalen bekeken en was het ineens al half een ofzo. Het was echt megadruk en alle tafels waar je spellen aan kunt spelen zijn vaak bezet, en ze zijn er ook niet heel blij mee als je met z’n tweeën een vier speler spel gaat spelen dus besluiten we te kijken welke spellen we allemaal willen kopen om vervolgens toch op tijd weer naar huis te kunnen gaan en ze te kunnen spelen. We vinden alles wat we willen en ook wat die niet op het lijstje stonden en vertrekken rond drie uur weer naar huis. In de avond al heel wat van de gekochte spellen gespeeld en die bevielen allemaal erg goed. Zaterdag was het na twee weken uitstellen eindelijk tijd om de radiator in de badkamer te fixen aangezien die bij twee punten zo verroest was dat die constant lekte. Ook moest het kraantje van de radiator in de slaapkamer vervangen worden want ook hier drupte het af en toe een beetje. Met een beetje hulp was het in de badkamer snel vervangen en in de slaapkamer kon ik ook redelijk snel het kraantje vervangen en toen hadden we weer een lekker warm huis zonder lekkage. Hierna een rustige middag gehad en in de avond een housewarming, we hadden nog een leuk spelletje op Spiel gevonden als cadeautje: The Chameleon, en dit bleek inderdaad wel een leuk spel! Hierna in bed nog even begonnen met het nieuwe seizoen van Stranger Things. Zondag ook weer een rustige dag. In de namiddag op naar de Escape Villa in Wierden. Dit is een escape room waar je met max twaalf mensen aan deel kunt nemen. We zijn met elf en komen aan in een super grote villa. Een butler verwelkomd ons en legt uit wat een escape room inhoud en doet de huishoudelijke mededelingen. Dan nemen we plaats in de woonkamer van de villa en begint het spel. Over het spel ga ik natuurlijk niets verklappen maar ik kan wel vertellen dat we 5!!! Seconden voor de tijd de exit sleutel bemachtigd hadden en door de deur naar buiten konden, GEHAALD! Hele toffe escape room (villa), en we zijn ook nog eens ontsnapt. Hierna nog even vuurwerk wezen kijken bij de kermis en toen was het weer bedtijd.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.