Een achtbaan! A roller coaster!

Een bericht ontvangen van iemand die erover nadenkt. Een bericht ontvangen van iemand die het zeker weet. Iemand die zwanger is en bevalt, maar het kindje is toch niet van ons. We maken wat mee en het is een achtbaan met vele downs en af en toe een upje die dan toch weer verloren gaat. Hoe gaan we nu verder want wat valt er nu nog echt te vertrouwen?

Zoals je hierboven al kunt lezen hebben we in het verleden al een heel aantal mails ontvangen met vrouwen die er over na denken en meer info willen. Op sommige mails gaan we al helemaal niet in omdat we er dan gewoon geen goed gevoel bij hebben. Op andere mails gaan we wel in maar komt geen reactie meer op, en soms is er een mail waar we wel op reageren. Zo was er een hele tijd terug een mail met iemand die wensouders zocht en wat meer over ons wou weten, het contact hield even later op omdat we te ver weg woonden en te jong waren. Hierna ging ze wel met een stel in zee die dezelfde leeftijd had en ook de afstand was praktisch hetzelfde. Ik hoop dat het goed gaat en dat ze eruit krijgen waar ze naar zochten.

Een tijd later kwam het hele verhaal met uiteindelijk Hayley. Ook hier leek het mooi tot ongeveer de helft van de zwangerschap. Achteraf bleken er hele andere zaken te spelen en hadden we dit nooit kunnen weten. Het zou soms toch zo fijn zijn als er een soort waarschuwingssysteem was voor teleurstelling. We hopen dat het goed gaat met haar en de familie.

Hierna hebben we ook weer een heel aantal berichten gehad waar we niets mee hebben gedaan. Misschien zat er wel iets tussen maar het gevoel om opnieuw te beginnen was er nog niet direct. Tot Roos, na een week appen leek het al alsof we elkaar heel lang kende. We spraken af en dit was ook allemaal erg leuk en gezellig zoals jullie hebben kunnen lezen. Wel hoorde we dat er kapers op de loer lagen die geld boden en liever wouden dat ze voor hun draagmoeder wou zijn. We schrokken hiervan want waarom zou je op zo’n manier je kinderwens vervullen? Kort daarna stopte ook dit avontuur. Het was even niet verwacht, maar achteraf misschien maar beter zo. We hopen dat de nieuwe jongens niet nog een teleurstelling te verwerken krijgen en dat iedereen krijgt wat die verdient.

Na deze drie ervaringen beginnen we ons toch wel een beetje af te vragen wat er hier in Nederland dan nog wel te vertrouwen is? Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar eigen belangen en wat er gebeurt is zal vast met een reden zijn gebeurt, het is wel heel storend dat het telkens zo mooi lijkt en dan toch weer omslaat. En met de regelgeving hier in Nederland wordt het je ook niet makkelijk gemaakt iets van zekerheid te krijgen. Daarnaast hebben we dus nu ook meegemaakt dat andere wensouders berichten sturen naar een draagmoeder om te kijken wat er mogelijk is, als je zelf hier voor op moet gaan letten is het dus ook niet slim in de toekomst nog ergens over te gaan bloggen en kunnen we beter het hele proces tot zwangerschap stil gaan houden. Toch weten en geloven we dat er oprechte draagmoeders in Nederand zijn en deze mensen geven hoop voor de toekomst. We hebben de succes verhalen gelezen en deze zijn prachtig! Misschien gaan we toch weer kijken naar adoptie al is dat minstens zo’n onzeker proces. Draagmoederschap in Amerika en Canada toch verder uitzoeken en kijken wie hier misschien al ervaring mee heeft. Dus mocht je info hebben voor ons, neem contact op! 

Ondertussen blijven we dromen en zien we alle happy family’s voorbij komen op Gays with Kids van mannen die al wel hun droom werkelijkheid hebben zien worden.

———-English———–
A message from someone who is thinking about being a surrogate. A messaga from someone who is so sure of wanting to be a surrogate. Someone who got pregnant, gave birth, but the baby wasn’t ours. It is a rollor coaster of emotions with lots of lows and sometimes you think you can see the end but then it was just another low. What will we do next and who can we trust in the future?

In the past we got a lot of messages from women wanting to know more about surrogacy or who were interested in becoming a surrogate. Some of these mails we answered others not because we didn’t have a good feeling about them. A while back there was an email who seemed legit. After a few emails it it got cut of because we were to young and lived to far away. A few days later we saw she met up with guys our age at the same distance as us.

A while later the whole story with Hayley took place. It all seemed great till about 24 weeks of the pregnancy. After the whole thing was over it came to show that other tings were playing, things we could have never imagined. What would it be great if there was some sort of alarm for dissapointment.

After this we got several emails from women offering to be our surrogate. We did nothing with these emails. We didn’t feel like it yet. Till we got in contact with Roos, after messaging for a week it felt like we met ages ago. We met up and had a great time as you could have read in the blogs. Near the end we heard about other guys who contacted her trying to offer her money to be their surrogate instead. We were shocked that this was happening and we cannot belive other guys would get a surrogate this way. Two days later we got the phonecall and this story ended as well. It was surreal at first but it starts to feel more and more that maybe we dodged a bullet here.

After these three experiences we start to wonder who we can trust in a new situation. Sometimes things seem so positive and great but after a little while things turn arnound and people are realy different then they lead us and people around us to believe. Then there is the system in the Netherlands where nothing is possible and everything is unsure, we hope things will turn in the coming years. And now we have to keep in mind aswell that other guys are trying to “steal” a surrogate. Maybe we need to be quite in this blog till a surrogate is pregnant so others don’t know who to contact, what a crazy world we live in! Either way we know and believe that there are honest surrogates here in NL, we have read the beautiful success stories and they give us hope for the future! Maybe we need to take a second look at adoption although this is an uncertain path as well. Maybe we need to contact people with experience in the USA and Canada regarding surrogacy there. So if you have any information that can help, please contact us

Meanwhile we dream of becoming dads and look at those who already made their dreams a reality on Gays with Kids.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.