Lunch en een suikercoma!

Even wat anders!

Gisteren hadden onze stagiaires hun eenalaatste dag en vonden we het wel een leuk idee met ze te gaan lunchen. Voor de zomervakantie hadden we gezien dat er in augustus een nieuw lunchzaakje ging openen in Oldenzaal gespecialiceerd in Shakes & Cakes. Dat klink toen erg lekker dus we besloten daar naartoe te gaan.

Is het nu Shakes & Cakes of Cakes & Shakes, lastig allemaal! Het is Shakes & Cakes en je kunt hun website HIER vinden en de Facebook page HIER. Ze zijn dus gevestigd in Oldenzaal en dat was gelukkig maar een heel kort stukje rijden vanaf mijn werk. We hadden gereserveerd want je weet natuurlijk nooit hoe druk het is. Er waren wel een paar tafeltjes bezet en wij konden aan een lange tafel plaatsnemen. De hele zaak is rijkelijk versierd met bordjes, kleurrijke schilderijtjes, prullaria en teksten. Wat het wel een gezellige uitstraling geeft.

Op het menu staan broodjes, snacks, salades, american pancakes, freak shakes, sapjes en nog meer lekkere drankjes. De reden dat we hier wouden lunchen waren voornamelijk de freak shakes! Nog nooit van gehoord? Het is een uit Australië overgewaaide misselijkmakende grote milkshake met van alles en nogwat. Een veelste grote calorienbom dus eigenlijk… maar joh je leeft maar een keer. Ze hebben er zeven op het menu staan en op dit moment hebben ze nog een Unicorn special met een mega-lolly.

Drie van de elf aanwezigen bestellen een freak shake en de rest bestelt een broodje (per persoon natuurlijk niet met z’n allen). De shakes worden als eerste geserveerd en zien er super uit! Een grote pot milshake met een donut en hierbovenop bevind zich nog een soes, verschillende snoepjes en een klodder slagroom! HOE KRIJGT EEN MENS DIT OP. De broodjes volgen hierna en zien er ook allemaal superlekker uit. Ik had een fabulous fruity besteld dit is een shake met bosvruchten. Als eerste zijn de soes, snoepjes en donut aan de beurt en hiermee ben je al redelijk gevuld. Vervolgens heb je dan nog een hele pot Milkshake, uiteindelijk is het allemaal op en volgt de sugar rush een tijdje later!

Shakes en Cakes is een leuk plekje in Oldenzaal voor een gezellige lunch. De broodjes zien er zeer smakelijk uit en als je een keer iets anders wilt proberen voor de lunch ga dan zeker voor een Freak Shake! Ik ga zeker nog een keer terug om een lekker broodje te eten.

Hebben jullie al eens van een freak shake gehoord? Er misschien al een keer eentje gehad? Waar, en hoe smaakte die?

fruit-shake-milkshake-freakshake-freak
HOE DAN! – Freak Shake / Fabulous Fruity –

Een reactie op “Lunch en een suikercoma!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.