Week 44: Lekker rustig!

Maandag moest Arnout tot laat werken dus na het werk een rustig avondje. Dinsdag was mijn vrije dag en heb ik Opa en Oma opgehaald van het vliegveld in Weeze. Het was druk op de weg want de Duitsers waren vrij. Gelukkig ging ik wel de goeie kant op dus kwamen we niet in een file. In de avond niet zoveel gedaan. Woensdag, werk, in de avond spelletjes gespeeld die we op Spiel gekocht hadden. Zelf niet veel gewonnen beh! Maar het was wel een gezellig avondje. Donderdag in de luch heerlijk gegeten bij Shakes & Cakes zoals je in het blog hebt kunnen lezen. Na het werk lekker gegeten en verder niet zoveel gedaan. Vrijdag alweer bijna weekend! Op werk was het een “druk” dagje. Thuis lekker pannenkoeken gegeten en in de avond op visite geweest in Oldenzaal en gezellig wijntjes gedrinken. Zaterdag even wat bezoekjes in de ochtend en vervolgens even naar Ikea geweest om te kijken naar een extra spellenkast. Uiteindelijk niets gekocht want we weten toch nog niet helemaal precies wat we willen. In de avond naar de opening van de Foodhal geweest met friends, het was megadruk. Wel wat eten gescoord maar niet genoeg. Thuis nog even een patatje gehaald en in de avond spelletjes gespeeld. Zondag in de ochtend eindelijk kunnen beginnen met het nieuwe seizoen van Grey’s! De eerste vier afleveringen gekeken en die waren zeer interresant. In de middag kwam er visite uit Hengelo. En het weekend afgesloten met een rustig avondje. Afgelopen twee weken waren wel weer ff rustig, komende twee weken staan er weer wat leuke dingen op de planning! Zin aan alle gezelligheid 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.