Vragen / Questions

Ik vroeg op instagram of er nog volgers waren met vragen, we hebben er een paar uitgekozen om te beantwoorden, dus bij deze:

Hoe gaat het met de gebroken nachten, hebben jullie slapeloze nachten?
Dit gaat eigenlijk supergoed! Vanaf het begin slaapt hij eigenlijk best wel door, we hoeven er in de nacht 1 keer uit voor het flesje. Nu doen we het vaak zo dat Arnout op tijd naar bed gaat en ik dan het laatste flesje doe voor het slapen gaan dit varieert van tussen de 11 uur en 1 uur. En dan dus 1 keer in de nacht en dan is het weer ochtend. Zo hebben we allebei genoeg slaap en James genoeg melkjes.

Hoe is het contact met Verah en wat voor rol speelt ze?
Het contact met Verah is super relaxt, we zien elkaar nog regelmatig. Komt nu ook omdat we natuurlijk borstvoeding moeten ophalen om de zoveel dagen maar ook buiten dat om hebben we gewoon contact en zien we elkaar! Ze speelt verder geen rol in de opvoeding, maar James zal wel altijd weten wie zijn moeder (Verah dus) is, ongeacht wat de situatie in de toekomst ook zal zijn. Al hopen we dat we gewoon gezellig zo verder kunnen gaan met leuke spelletjes, uitjes en gezelligheid! En daar gaan we dan ook helemaal voor.

Hoe gaat James jullie straks noemen?
Haha ja we gaan gewoon allebei heel hard rennen als James om papa roept! Eerlijk gezegd zijn we hier ook wel benieuwd naar, we gaan zien hoe het gaat lopen. We horen van andere stellen dat dat best wel vanzelf gaat. Maar misschien is dada (daddy) en papa een optie. We gaan het mee maken en jullie lezen hier in de toekomst wel wat de situatie is haha!

Hoe voelt het om vaders te zijn?
Tja hoe voelt dat? Het is gewoon superleuk om voor zo’n klein mensje te mogen zorgen, lekker te knuffelen, te zien hoe hij groeit en steeds weer wat nieuws leert. We zijn heel blij dat we dit mogen mee maken in ons leven en zo dankbaar voor Verah dat ze dat voor ons mogelijk heeft gemaakt ❤

Hoe hebben jullie de namen bedacht?
Brandon hadden we de vorige keer al bedacht en vonden we eigenlijk allebei wel mooi. Stefano wou ook graag een Italiaanse naam en Arnout vond Fabrizio heel mooi dus hebben we die naam ook gekozen. En James vond Stefano eerst alleen mooi, Arnout vond het niet zo. Toen dachten we aan Brandon als roepnaam maar na een tijdje kwam Arnout toch op James terug en is het toch James geworden. En de volgorde is dus Brandon Fabrizio James, waarbij we James dus als zijn roepnaam gebruiken.

Dat was het voor dit blog. Dankjewel voor de leuke vragen en mocht iemand nog vragen hebben neem dan vooral contact op! Superleuk dat jullie meelezen en tot de volgende blog, wil je leuke foto’s van James zien volg ons dan op Instagram


On our instagram stories we asked if there where any questions, we chose some to answer here in this blog:

How do you handle the broken/sleepless nights?
We don’t really have them. One of us only needs to wake up once for a bottle in the middle of the night but other than that he sleeps trough the night. Most of the time Arnout will go to bed “early” and will feed him in the middle of the night, and I will do the last one and we go to bed after. So we both get enough sleep and James get’s enough milk.

How is the contact with Verah and what kind of role will she fulfill in the life of James?
We see Verah and her daughter every now and then and we have contact via multimedia off course. We see each other maybe a bit more often now because we need to get milk for James every now and then but we hope to still see each other every now and then when that stops. We have many similar interest so there is a lot to do in the great big world. She will always be his mother and we will always tell him that, but she will not be playing any roll in educating/raising him.

How will James call you both in the future?
Good question! We don’t no either. We are looking forward to see how this will turn out. We think it might be daddy and papa, but who knows! We hear from other couples that this will grow naturally so we are excited to find that out.

How does it feel to be dads?
How to describe this! It’s amazing to take care of such a tiny human being and to see him grow and to feed him and cuddle him. We love seeing him develop every day and becoming more aware of his surroundings and us so we feel so blessed to get to witness all of this. And we are so grateful for Verah for giving us a change to make all of this come true.

Why did you chose the names you gave him?
Brandon was a boy’s name we already had the last time, and we both liked this name a lot. Stefano wanted an Italian name as well and Arnout really liked Fabrizio so that became the Italian name. Stefano thought of James but Arnout didn’t really like it at first so we kinda decided on Brandon for the first name but after a couple of months Arnout came around on James for his first name so that’s how we thought of all the names!

That’s it for this blog! If you want to know more please contact us, thanks for following us and reading along ❤


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.