Op pad met James

Straks kan je helemaal niets meer dus geniet er nu nog maar van! Dat is iets wat we tijdens de zwangerschap heel vaak hoorde. We zijn benieuwd hoe zich dat daadwerkelijk gaat vormen maar dat gaan we meemaken.

Voor nu een blogje over de “uitjes” die we tot nu toe gedaan hebben haha!
De eerste keer dat we met James weg gingen was naar Verah, toen die anderhalf week oud was. Arnout stond klaar om weg te gaan maar had geen luiertas of wat gepakt haha! Maar gelukkig had ik dat wel allemaal bij elkaar gesprokkeld. We zijn bijna 3 uur bij Verah geweest denk ik en de kleine man vond het allemaal wel prima! Het was leuk en gezellig en we hebben ook nog wat praktische zaken zoals het gezag geregeld. Daar een schone luier en een flesje gekregen en toen gingen we weer op naar huis. Een goeie eerste trip dus!

Op de terugweg stiekem langs de McDonalds (A)

De volgende dag gingen we wandelend naar de stad, dat hadden we vanaf ons nieuwe huis nog niet gedaan. Het is een kleine 20 minuten lopen naar de stad dus dat is prima te doen. We hebben lekker een broodje gegeten bij mijn moeder aan de kraam, wel spannend want straks gaat die mega krijsen ofzo? Maar dat heeft die eigenlijk nog nooit gedaan, en wat dan nog eigenlijk? Dus lekker een broodje gegeten, koffie gedronken en toen weer richting huis. Onderweg bij de blauwe maan nog een schattig boekje over zijn sterrenbeeld gekocht en toen echt naar huis. Ook weer een prima “uitje”.

Zaterdags zijn we naar een nieuw klein foodfestivalletje geweest op het Roombeek. Dat is echt 6 minuten lopen van ons huis ouzo dus we vonden dat wel een goed idee om eens even te kijken of we nog ergens lekker konden eten. James heeft heerlijk geslapen en wij hebben heerlijk gegeten en gedronken!

Afgelopen zondag zijn we naar het Summer Festival geweest in Enschede.
Het was heerlijk weer, af en toe een wolkje maar voornamelijk veel zon! We hebben onder een parasol gezeten en James heeft ook weer heerlijk geslapen. We hebben nog een leuke foto gemaakt, we wouden James niet wakker maken dus je ziet alleen een kinderwagen haha!

Summer vibes!

Gisteren hadden we een dubbele verjaardag! En James ging natuurlijk ook gezellig mee. We hadden de co-sleeper meegenomen, of nou ja een deel daarvan, het was de eerste keer dat we zijn bedje ergens mee naartoe namen. Op de babyfoon na hadden we alles bij ons toen we aankwamen dus best ok voor een eerste keer? haha. Hij was lekker wakker de hele tijd en heel erg hongerig. Zijn bedje kon op de toekomstige babykamer van onze vrienden staan want die verwachten dit jaar een tweeling! (hoe leuk en schattig <3) en hij heeft wel even rustig in zijn bedje gelegen maar vond later de draagzak toch wel even wat fijner. Voor z’n echt bedtijd gingen we weer naar huis en hij heeft de hele nacht lekker geslapen.

We willen nogmaals ikbenmama.nl bedanken dat jullie ook aan ons papa’s hebben gedacht! Vaak zie je alleen de mama’s voorbij komen haha dus het is superleuk dat jullie ook oog hebben voor papa’s ❤ Het bedje is helemaal fijn en super handig in gebruik, in de nacht, in de ochtend om James even makkelijk het grote bed in te smokkelen en nu hebben we er dus ook mooi gebruik van kunnen maken op een feestje. Topding!

Dus alles gaat lekker z’n gangetje en we zijn helemaal aan het genieten met de kleine man! Het is superleuk om elke keer weer wat nieuws te ontdekken, heb steeds meer aanwezig zien te worden en hem te zien groeien ❤


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.