Week 38 – Het ziet er Roos-kleurig uit!

Maandag ik voelde me heel crappy in de ochtend maar ben toch naar werk gegaan. Met mijn mega verkoudheid en mega hoofdpijn werd het toch vijf uur, yay. In de avond nog even bij schoonouders op visite geweest die waren net terug van een paar weekjes Tsjechië. Het klonk als een leuke vakantie en Praag een supermooie stad. Dinsdag was ik vrij en ben ik even naar mijn moeder geweest, die was ook benieuwd hoe het vrijdag was gegaan dus even de details verteld. In de avond was het bios tijd, ik ging met een vriendin naar Mother en Arnout ging naar It, natuurlijk ook niet alleen. Direct na de film een blog over Mother! getypt want wat dit voor een film was… je kunt vrijdag lezen wat ik ervan vond! Woensdag moest Arnout tot laat werken en ik was ook langer bezig dan ik had gedacht, dus toen bedachten we uit eten te gaan bij de Mad Hatter, een nieuw BBQ restaurant in Enschede. Het is een thema restaurant gebaseerd op Alice in Wonderland. De decoratie is erg leuk en het menu is mega uitgebreid. We hadden twee voorgerechten die erg lekker waren. Als hoofdgerecht had ik een veggie burger en Arnout een halve kip en deze smaakte ook heel erg goed. We hadden nog een schaaltje zoete aardappel frietjes erbij besteld maar dit bleek echt teveel. Een geslaagde dinner dus. Daarna thuis nog even first dates gekeken in bed, een super leuk, awkward programma haha. Donderdag was op zich niet een heel spannende dag, werk was prima en in de avond hebben we volgens mij niet veel gedaan en zijn we op tijd naar bed gegaan.

Vrijdag was weer een werkdag en gingen we in de avond ook voor de tweede keer naar Erik en Roos. Deze avond wouden we ook de checklist van zvea bespreken om er niet na een half jaar achter te komen totaal niet op een lijn te zitten en dan alsnog niets te doen, dan hebben we hoop voor niets dus dat leek ons vieren een goed idee. De checklist bevat veel praktische zaken die je doet nadenken over de periode voor, tijdens en na de zwangerschap. Als je hier dus op heel veel punten niet matched en hier niet uit gaat komen kan je er eigenlijk sowieso beter niet aan beginnen. Tegen de tijd dat we aan de lijst begonnen waren er al een aantal uurtjes voorbij en het was erg gezellig. De lijst heeft zo’n twee-tweeenhalf uur in beslag genomen volgens mij en voor we het wisten was het alweer een uur in de nacht. Ik had eigenlijk bedacht op tijd weer terug te gaan aangezien ik me niet heel lekker voelde maar als het gezellig is maakt dat blijkbaar niet heel veel meer uit haha. Sommige dingen op de checklist zijn nu lastig in te schatten maar we liggen heel goed op een lijn met z’n vieren en dat is toch een goed gevoel en fijn om zo verder te gaan. Erik is nog wel een beetje zoekende in wat zijn “functie” nu precies is maar gelukkig kunnen we vragen wat we willen en zijn we heel open naar elkaar waardoor alles bespreekbaar is. Ik zelf was best wel zenuwachtig omdat dit wel een beetje een make or brake moment is maar aan de andere kant had ik ook wel het idee dat dit ook wel goed zat en dat was dus ook zo. Het was weer een hele fijne avond en om een uur reden we weer terug naar huis, er was mega heftige mist maar we zijn goed thuis gekomen en tegen twee uur konden wij ook ons bedje in duiken! (p.s. je kunt morgen Roos haar ervaring lezen!)

Friday was another day at work and that evening we went to see Roos and Erik again. We would go over a checklist that had been made by a women after her first surrogacy to see if we were thinking the same about topics about before, during and after the pregnancy. If we are thinking really different from each other it wouldn’t be a great idea to start a surrogacy adventure together. So I was kinda nervous driving to them but on the other hand I already had a feeling it would all be ok. We first talked for a couple of hours and before we knew it it was 11pm already and we didn’t even start the checklist yet so we did. After two hours we discussed all the topics and nothing really “damaging” had come out of it, great! We thought it was best to discuss this now and not a couple of months from now and then find out we are really thinking differently. We had a really night and the hours went by real quick. Erik is still searching for his role in the whole thing for a bit but it is great that we can talk so open about this and everything else. We also made a few fun meetings in the next couple of weeks so we are really excited about that. At 1am it was time to drive home and around 2 we got into our beds and had a great night sleep. Let’s see what the future will bring but with nights like this we think great things! (p.s. you can read the date from Roos her side tomorrow!)

Zaterdag hebben we een beetje een huishoud dagje gehad en zijn we in de middag even naar mijn vader geweest en hebben we heerlijk in het zonnetje gezeten. In de avond hebben we gechilled en spelletjes gedaan met wat friends maar het niet al te laat gemaakt want Zondag moesten we vroeg op om naar Rotterdam te gaan. Hier was een evenement om het wereldrecord proberen te breken van de grootse pot kolonisten van catan. Eerst hebben we even in Rotterdam geluncht en toen zijn we naar de universiteit gegaan waar het evenement gehouden werd. Er waren megaveel mensen en toen we de zaal in kwamen waren er heel veel tafels en stoelen en lag het spel al mooi klaar. We waren met zijn zessen en gelukkig konden we tegenover elkaar zitten. Het spel begon en we moesten spelen tot een persoon 25 punten had gehaald. We zaten helemaal in het spel en ineens na al anderhalf uur? sprong er een jongeman op die zei dat hij al 25 punten had gehaald. Er kwam iemand van de organisatie controleren en het bleek te kloppen. Hij had gewonnen en kreeg een cheque van 500 euro om spelletjes van te kopen een vakantie. Wij zaten nog maar op 9-13 punten dus we hadden echt zoiets van HOE DAN! maar misschien was het wel zo dat hij en zijn vrienden hadden afgesproken hem te helpen om zo snel mogelijk 25 punten te halen en te winnen wat natuurlijk goed mogelijk was. Wij hadden er natuurlijk totaal niet over na gedacht en waren gewoon een leuk spelletje aan het spelen. Toch was het wel een leuke middag en hebben we het afgesloten bij Mad Hatter en hier weer heerlijk gegeten. Op naar een nieuwe week!

P.s. de record poging is als het goed is gehaald! De vorige stond op iets van 1024 mensen? Nu 1070 ongeveer! YAY


Een reactie op “Week 38 – Het ziet er Roos-kleurig uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.