An update from Roos

Let the adventures begin.

Na onze eerste ontmoeting was ik opgelucht, de klik was er. Heel even opgelucht. Toen kwam de onzekerheid om de hoek kijken. It takes two to tango en in dit geval zelfs vier. Hadden Arnout en Stefano ook een goed gevoel over onze eerste date overgehouden? Kwam er een vervolg?

Gelukkig kwam er de volgende dag een super leuk appje met al snel een tweede ontmoeting!! Gelukkig over een week al, ik heb nog zoveel vragen!

Ik heb met een aantal vrienden onze plannen besproken. Ook zij hebben vragen, opmerkingen en meningen. Het houdt ons scherp en soms komen er zaken op tafel waar ik zelf nog niet eens aan gedacht heb! De reacties zijn vooral positief. Het is fijn om te horen dat iemand achter je keuze staat en een beroep op ze kan doen, mocht dat nodig zijn. Ik vind het overigens helemaal niet erg om al die vragen te beantwoorden! De grappigste vraag? Of ik dan ook intiem met een van de jongens moet zijn 🤣

We spreken af om onze visie rondom het draagmoederschap in onze volgende date te bespreken. Spannend! We kunnen een super leuke tijd met elkaar hebben en over veel dingen kunnen we in elkaars wensen tegemoet komen. Toch zijn er zaken waar geen compromissen over gesloten kunnen worden. Je kunt niet een beetje prenataal onderzoek doen, het is wel of niet. Gelukkig is er een soort checklist wat erg compleet is, die we als leidraad kunnen gebruiken.

Ik was wederom zenuwachtig, niet zo erg als de vorige keer maar toch: we moesten het wel eens worden. We hebben eerst weer een hele tijd zitten kletsen over van alles en toen toch maar is het lijstje erbij gepakt. Eigenlijk kwamen al onze wensen wel overeen en zijn we niet op onoverkomelijke problemen gestuit. Pfieuw dat is weer een horde genomen!

Dat was de praktische kant van de avond.
We hebben weer ontzettend gelachen, super veel gepraat, gefantaseerd over de toekomst. Nieuwe dates bedacht en ik heb me vooral heel erg thuis gevoeld bij de jongens. Alles is bespreekbaar, emoties mogen er zijn. Ik vind het prachtig, ook de klik tussen manlief en de jongens. Mooi om te zien hoe ze hem ook helpen zijn rol in dit avontuur te zoeken. Want het is niet niks he?

Meest gehoorde zin de afgelopen maand:

Het is niet niks…

—————English translated by S—————

Let the adventures begin.

After our first meeting I was relieved, the “spark” was there. For a little bit at least. Then insecurity kicked in. It takes two to tango, well, four in this case. Did Arnout and Stefano think the same about that “spark”? Was there going to be another meeting?

Fortunately we messaged each other the next day an set a date for a follow up! In a week, great, I have so many more questions.

I talked about everything with a couple of friends. They had a lot of questions as well, and opinions. It keeps us sharp and they sometimes come up with thing I didn’t even think of yet. Most of them are really positive. It is great to hear that they are on board with this adventure and that they are there to talk to and ask them stuff if needed. It was fun talking about this and I don’t mind all the questions. The funniest question? If I need to be intimate with one of the guys 🤣

We decide to talk about our vision about surrogacy the next date. Exciting! We can have a great time talking about anything but if we are not on the same page about this there might not be anything in the future. Some thing can be compromised for sure but other things can’t. There is a checklist we can use as a base, so we will go trough this when we meet the next time.

Again I was nervous, nog so much as the last time but we needed to be on the same page for this to continue. We first talked about a lot of random stuff and eventually got to the checklist. We didn’t get into a lot of differences so that was great! Another step towards something.

That was the practical side of the evening.
We laughed a lot, talked a lot and fantasied about the future. Set up new dates and I felt really comfortable with them. We van talk about anything and there is room for emotions. I  Dat was de praktische kant van de avond.
We hebben weer ontzettend gelachen, super veel gepraat, gefantaseerd over de toekomst. Nieuwe dates bedacht en ik heb me vooral heel erg thuis gevoeld bij de jongens. Alles is bespreekbaar, emoties mogen er zijn. I think it’s beautiful, also the connection between my husband and the boys. Great to see them help him to find his role in this adventure. Cause it is quite the adventure!

Most heard sentence the past month:

It’s not nothing…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.