De “baby”kamer / The “nursery”room

We zijn al weer een tijdje verder sinds het laatste bericht. Nog dagelijks denk we aan wat er allemaal is gebeurt en hoe bizar het nog steeds is. Iedereen in onze omgeving is echter super meelevend en we kunnen er gelukkig met iedereen over praten. In de babykamer hadden we het rolgordijn naar beneden getrokken zodat het er donker is. Na bijna twee maand had ik wel de behoefte de babyspullen naar zolder te verplaatsen. Afgelopen donderdag zijn we begonnen met het wiegje, de box en de Joolz kinderwagen naar boven te verplaatsen. Ook hebben we alle kleertjes die we gekocht hadden in boxen gedaan en deze ook naar zolder verplaatst. Vervolgens hebben we een Billy boekenkast met inhoud weer naar beneden gehaald in de kamer gezet.

Vrijdag heb ik het ledikant uit elkaar gehaald en deze in delen naar zolder gebracht. Ook heb ik de accessoires aan de muren eraf gehaald en deze in dozen gestopt. Boven de commode hingen drie roze plankjes die we bij de Xenos gekocht hadden, even bij de Xenos wezen kijken of deze nog in een andere kleur waren en het bleek dat er ook witte plankjes waren en ze ook nog eens 50% in de sale. Deze omgewisseld en ook de gordijnen en het vloerkleed opgeborgen. Vervolgens de tweede Billy met boeken, dvd’s en cd’s naar beneden gehaald en het verplaatsen kon beginnen.

De commode verplaatst en de Billy’s tegen de achterste muur aangezet. Op de commode staat nu mijn LP speler weer waar ik mijn mooie platen op kan draaien <3. Op de plek waar de commode stond komt een bureau en een nieuwe stoel zodat ik hier rustig blogs kan typen. Wat leuke accessoires en plantjes gehaald bij tuincentrum Wolters in Overdinkel om de kamer wat meer een nature look te geven.

Het is fijn dat de babyspullen eruit zijn en we er nu weer gewoon kunnen komen. We hopen dat de kamer in de toekomst weer omgebouwd kan worden naar een babykamer waar we een klein wonder mogen laten opgroeien. We kijken er nu al naar uit. Nu eerst lekker vakantie en bijkomen van alles wat er de afgelopen maanden is gebeurt.

Voor/Before:
Voor

Na/After:

Na
Het is nog niet helemaal af! Als dat het wel af is ga ik het hier ook even delen. It is not completely done yet, if it is I will share it here.

It’s been a while since the last post. Still every day we think about what happened and how bizarre it still is. Our friends and family are very compassionate and we can talk about it with anyone so we are very glad about that. We closed the curtains the day she got taken away and it was dark in the room ever since. Last week I thought it was enough and something needed to change so last Thursday we started to move a couple of things to the attic . We put all the clothes we bought and got from friends and family in boxes and stored these in the attic as well. One of the two Billy bookcases we brought downstairs already.

On Friday I disassembled the bed and put upstairs as well, took all the accessories down from the walls and ceiling an put it in boxes. Above the dresser hung three shelves which were pink, I went to the Xenos and they were still available in whit so I bought them and swapped the pink ones for the white ones on the wall. Took down the curtains and brought it upstairs along with the carpet. The second Billy bookcases was taken downstairs to the room along with the books, dvd’s and cd’s.

The dresser got moved against the wall with wallpaper and I ordered a desk for where the dresser stood along with a chair so I can use this to blog. On top of the dresser I placed my turnplayer where I can play all the beautiful vinyls <3. We bought some new accessories and plants to give it a more nature look.

It feels good to have made this change. We hope we can change it back to a nursery room in the future where we gan nurture our small miracle and see it grow. We look forward to it already. Now it is time to go on a vacation and let the past rest for a bit.

See a before and after above -^


2 reacties op ‘De “baby”kamer / The “nursery”room

  1. Ik zag jullie live op mijn eerste blogpost (waarvoor dank) en besloot even door te klikken naar jullie blog. Ik zag jullie foto en herinnerde me meteen het intens verdrietige verhaal van jullie wenskindje. Met tranen in mijn ogen heb ik destijds jullie verhaal op een nieuws pagina gelezen. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe pijnlijk het moet zijn geweest om jullie kleine meisje af te moeten staan na die korte periode van intens geluk.

    Wederom met tranen in mijn ogen lees ik hoe jullie de babykamer hebben leeggehaald. Mijn hart huilt voor jullie en vanuit het diepst van mijn hart hoop ik dat er nieuw geluk op jullie pad zal komen, heel snel!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.