Meer veranderingen

Het schijven van blogs vind ik een leuke bezigheid! Dus heb ik bedacht dit vaker te willen doen. Ik denk erover om drie keer per week een blog te publiceren. Dit kan gaan over verschillende dingen. Omdat het vertalen naar Engels eigenlijk dubbel zoveel werk is ga ik alleen de kinderwens gerelateerde blogs ook in het Engels posten.

Waar gaan de blogs dan over?

Goeie vraag! Ze kunnen gaan over een bordspel die we gespeeld hebben. Over een reis die we gemaakt hebben en wat voor leuke dingen we hier dan hebben gezien zodat dit jullie misschien inspireert hier ook naartoe te gaan. Over een leuke film die net uit is of misschien al heel lang maar toch de moeite waard is om te benoemen. Over een lekker vegetarisch gerecht die ik een keer uit heb geprobeerd en goed in de smaak viel. Of over een leuk nieuw restaurant/lunchbar in Enschede en omstreken. En misschien bedenk ik along the road nog wel leuke nieuwe items.

Ik hoop dat jullie dit leuk vinden en meelezen met wat wij allemaal in ons leven doen, en niet doen maar misschien wel willen doen!


I like to write these blogs about our wish for a child so I thought maybe I can write about more stuff thats going on in our lives. But because it is so time consuming to write it in Dutch first and then in English also I decided to only translate the blogs about our journey to become dads. How do you know a blog is about that topic? I will post the title in Dutch and English! Hope you don’t mind…


2 reacties op ‘Meer veranderingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.