Succes berichten / Succes stories

De laatste weken lees ik een aantal mooie berichten op het www en wou deze even met jullie delen.
I have read a couple of beautiful stories about surrogacy the last couple of weeks on the internet and wanted to share these with you.

Van Nederlandse bodem het verhaal van Fokje en haar 2 vrienden voor wie ze op dit moment een kindje draagt / The first one is a Dutch story about Fokje who is a surrogate for her good friends -> Vriendin.nl het hele verhaal staat in het magazine zelf.

Dit verhaal komt uit Canada, ik las het deze week en is zo mooi! Een vriendin bood aan hun draagmoeder te zijn, een familie lid doneerde eicellen en zo was het plan daar ineens om een kindje te krijgen, een droomverhaal, super ❤ / This story is about 2 men in Canada who met a few years ago. A friend offered to be their surrogate and a family member offered to be their egg donor, a dream story -> Gays With Kids (Mike & Mitch) op de site van GwK staan sowieso heel veel mooie verhalen / On the GwK site you can find a lot of beautiful stories!

Het laatste verhaal wat ik in deze post wil delen las ik vorige week, het is een verhaal van 2 Amerikaanse mannen die een grote kinderwens hadden maar zij hadden niet het geluk als Mitch & Mike dat er een vriendin/familie lid was die hulp kon geven. Zij namen een andere route namelijk commercieel draagmoederschap, een traject die hele hoge kosten met zich mee brengt. Ze starten een crowdfunding en bespaarde geld waar het kon, geen vakanties meer, geen etentjes, alles om 150000 dollar bij elkaar te kunnen sparen. Het is een lang verhaal met info over het traject, de draagmoeder, de kosten maar heel interessant en zeker het lezen waard. Mooi om te zien dat hun wens op deze manier uit is gekomen. / The last story I read about 2 weeks ago and is about 2 American men  with a big wish to have children. They did not have a friend or family member offering help like with Mitch and Mike so they took another road. They went with gestational surrogacy an expansive route. They started a gofundme  and saved money where they could, stoped eating out, didn’t go on holiday, all to save up around 150000 dollar. It is a long story where they talk about the costs, the surrogate, all the medical things. Definitely worth the read and very informative. Glad to see their wish came true! -> Two Dads, Two Babies

Dat was het, er zijn nog zo veel meer mooie verhalen te vinden maar deze heb ik dus de afgelopen weken gelezen . Fijne zondag 🙂
There are a lot more beautiful stories out there but these were the ones I read the last couple of weeks. Enjoy your Sunday 🙂

 


Een reactie op “Succes berichten / Succes stories

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.