Vaderdag / Fathersday 

Bijna een jaar lang hebben we gedacht dat dit onze eerste vaderdag zou zijn. Nu ook wel want we zijn wel 2 weken papa geweest. Maar nu helaas niet meer, wat zou dat geweldig zijn geweest. Herrineringen van jou schieten al de hele week voorbij. Jou schattige geluidjes en babygeurtje. De eerste momenten met jou in het ziekenhuis en de schrik toen je ineens een heel hoog bili gehalte had. Voor het eerst wandelen en jou je flesjes geven. We gaan het nooit vergeten en hopen dat jij het goed hebt ❤️

———

For almost a year we have thought this would be ourfirst fathersday. That would have been so great. Memories of you keep flashing by all week. Your noises, smell. The first monents with you. Having to go back to the hospital. The first time outside and givong you your bottles. We will never forget you and hope you’re doing fine ❤️


2 reacties op ‘Vaderdag / Fathersday 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.