Sport-blog!

Wie kent Evy Gruyaert niet? Deze hardloopgodin heeft me al een paar keer naar de vijf kilometer gebracht. Op eigen initiatief is dat ook wel eens doorgeschoten naar de tien kilometen maar dat vind ik eigenlijk dan ook wel een prima afstand om het bij te houden.

Als ik dan eenmaal op de vijf of tien zit vind ik het meestal na een tijdje (lees: het wordt winter en koud) wel genoeg en dan kan ik als ik er zin aan heb weer van voor af aan mee beginnen in het voorjaar. Toch vind ik hardlopen altijd een heerlijke bezigheid. Met of zonder muziekje lekker door de natuur en de wijken rennen en verder nergens aan denken. Ok, wel opletten dat je niet aangereden wordt door een auto of fietser maar verder; nergens!

Op vier juli dit jaar ben ik dan toch weer eens begonnen om naar de vijf kilometer heen te trainen met als doel de hoge veluwe loop komende zondag. Tijdens de vakantie in Schotland heb ik braaf al mijn sportgear meegenomen en ook een aantal keer gebruik van gemaakt maar toch heeft dit ook wel voor wat vertraging gezorgd in de lessen, de wandelingen de berg op maakte het zo dat ik niet zoveel puf meer had om die dagen nog hard te gaan lopen. #slechtexcuus

Na de vakantie toch weer fanatiek verder gegaan totdat ik in september echt mega-verkouden werd. Evy raad niet aan ziek hard te gaan lopen dus toen kwam er weer een anderhalve week durende pauze in mijn trainingschema wat er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat ik komende zondag de vijf kilometer “moet” lopen maar nog wandel tijdens de lessen. #nogeenslechtexcuus Gelukkig zijn de wandelminuten in totaal maar vijf minuten dus ik hoop deze komende zondag voor een keer over te kunnen slaan en de hele route in een keer uit te kunnen lopen zonder te wandelen want dat vind ik toch wel een beetje gek staan… Arnout loopt ook mee en die heeft vorige week een keer de vijf km aan een stuk gedaan dus samen moeten we dat dan ook wel gaan halen!

Maandag kan je lezen hoe het is gegaan! En hoop mee dat het droog blijft alsjeblieft (A)

5000mtr
Shit is going down! πŸ˜€

3 reacties op β€˜Sport-blog!’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.