2017, het jaar dat we papa worden!

Hey Allemaal!

Het is inmiddels al eind Januari en we kunnen niet wachten onze kleine jellybean te ontmoeten 😀
We hebben begin Januari de 20 weken echo gehad. We hadden een uitgebreide echo waar alles bekeken werd. Het was allemaal goed en de kleine lag in de curve qua groei dus dat was heel fijn om te horen. Inmiddels weten we ook dat we een meisje krijgen!! Yaaaaaay!!! Het is superleuk om te weten wat het wordt en nu kan je ook meer gericht kijken naar dingen voor het kamertje, kleertjes enz. De naam is ook een stuk makkelijker, die houden we nog wel ff geheim haha.

Met Y gaat het ook allemaal goed, niet veel kwaaltjes dus hopen dat dat zo door gaat. De buik zie je de laatste 2 weken bijna groeien! Maar dat is dan ook logisch aangezien de kleine nu ook al over de helft van haar geboortelengte is 🙂

De advocate is bezig met de procedure om het vaderschap van U te beëindigen zodat 1 van ons dat kan erkennen. We moeten een aantal formulieren invullen en dan ergens in de komende maanden een keer naar Amsterdam om dit af te ronden. Na de bevalling wordt de rest in werking gezet. Ook hebben we even contact opgenomen met de RvK (Raad van Kinderbescherming), zij gaan kijken hoe de procedure bij hun verder gaat. De advocate verwacht niet een lastig proces dus dat zien we verder nog…

Eind Februari willen we nog een pretecho doen om te kijken hoe het er allemaal in 4D uit ziet. We hebben al foto’s van een vriendin gezien die zwanger is en het ziet er zo anders uit  dan een medische echo. Dus het lijkt ons wel een cool om de kleine meid op die manier al even te zien.

We tellen de dagen af tot we haar mogen ontmoeten ❤
Tot de volgende blog!
S&A

img_0824
Thumbs up ❤

——————————English————————————–

Hi everyone!

It’s the 20th of January already and we’ve had the 20th week ultrasound on the 4th, we can’t wait to meet our little jellybean 😀
During the ultrasound the sonographer looked if there where any abnormalities but there was nothing to see, yay!  The little one was growing normally so thats good to, and we know it’s a girl!! Yaaaaaay!!! We are so happy to know it’s a girl and we can’t wait to meet her. Now we can look more specific for thing in her room, clothes etc.. Choosing the name became 50% more easy haha, but we will keep that a secret till she’s born.

Everything is going great with Y as well, not many troubles during the pregnancy yet, let’s hope it stays that way. Over the last 2 weeks we can almost see her belly growing! Since the baby is almost past the half of her birth length that’s a good thing 🙂

Our lawyer is working on the procedure to end the rights of U so one of us can state paternity. We need to fill out some forms and when the time is there we need to go to the court in Amsterdam to finish this part. We also contacted child’s services to give notice of this surrogacy, we will here from them if they want to know something. Our lawyer thinks it won’t be such a great problem.

We want to do a ultrasound late February to see our little girl in 4D so that is pretty exciting. We have seen some pictures from a friend of us who’s pregnant and it looked so much different than a medical ultrasound.

We can’t wait to meet her ❤
Baaaaay!
S&A


2 reacties op ‘2017, het jaar dat we papa worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.