Update: Bijna 20 weken/Almost 20 weeks!

Heeeey allemaal!

Leuk dat jullie meelezen met ons avontuur.
Het gaat tot nu toe allemaal erg goed, met Y (+fam) gaat het allemaal goed en ook onze kleine jellybean ziet er helemaal gezond uit. We zien elkaar ongeveer elke 2, 2,5 week, ff bijkletsen, kopje koffie, of een afspraak bij de gyn. Dus dat is wel fijn en gezellig.
We hebben de 12 weken echo gehad en deze was ook helemaal goed. De kansen op de afwijkingen waar ze op checken met de combinatietest zijn heel erg klein dus dat is ook wel een fijn idee. Als we dit niet hadden gedaan denk je er toch wel over na tijdens de zwangerschap denk ik. Het viel ons op hoeveel er wel zichtbaar was bij de echo. De botjes in de benen, handjes. Een doorsnede van het hele lichaam. Supermooi! Ook het hartje weer gehoord en deze klopte nog met een mooie snelheid.

De reacties van iedereen zijn superlief en we vinden het superleuk dat jullie zo meeleven en net zo excited als ons zijn! Natuurlijk hoor je ook wel dat er een enkeling is die het er niet zo mee eens is en dat is heel jammer, we respecteren iedereens mening en als je er anders over denkt is dat prima. Dit mag je ook gerust uitspreken want het is ook zo zonde om het via via te horen 🙂

De juridische zaken zijn in gang gezet bij de advocate en we horen van haar als we wat moeten doen.

Verder zijn we natuurlijk al druk aan het kijken naar baby-dingen. Zijn we in een aantal baby zaken geweest en wat wel opvalt is dat je als 2 mannen niet (zo) snel aangesproken wordt. Als er een hetero-stel de winkel in komt is het direct; Oh hai, kan ik jullie ergens mee helpen? Op zich prima want die verkopers kunnen soms vervelend zijn maar ook wel een beetje jammer want waarom zouden wij niet geholpen willen worden 😛

De toekomstige babykamer is al helemaal leeg gehaald en nu moeten we nog het plafond witten, muren verven, plinten leggen enz.enz. Dit gaan we hopelijk in December allemaal afronden zodat we in jan/feb meubeltjes kunnen gaan bestellen voor de babykamer.

Ook hebben we al wat schattige cadeautjes gekregen, deze hangen nu nog op de schouw maar kunnen als de babykamer af is mooi daar naartoe ❤img_0574
Op 4 januari hebben we de 20 weken echo en gaat de echoscopist(e) kijken of alles erop en eraan zit en of het allemaal goed groeit. Weer een spannende echo dus! Ook moet het geslacht dan goed zichtbaar zijn. Dit willen we wel weten en daar zijn we dan ook heel benieuwd naar! Hopelijk ligt de kleine jellybean goed in beeld voor de echo.

De volgende blog komt waarschijnlijk in het nieuwe jaar, we wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een heel gelukkig en liefdevol 2017!

– Stefano & Arnout, 13dec17-

Link naar deel I, deel II, deel III


Hey everyone!

Thanks for following us on our blog.
Everything is going great with us and with Y (+fam) and off course our baby.
We see each other every 2, 2.5 weeks for some coffee, chitchat or an appointment at the gyn. We had the 12th week ultrasound and everything looked great, it was amazing to see how everything was there. We could see the little bones in each finger and legs, so that was great! We heard the heartbeat again and it was beating with an average beat so that was good. At 12 weeks you can choose to do a screening for a couple of syndromes, we choose to do this and the results where great, there is a small change for an abnormality. So that is really soothing for the rest of the pregnancy. I think if we didn’t do it we would think about it throughout the pregnancy and you will constantly question whether something could be wrong. Sure there could still be something but the chances are small.

The reactions from people around us are great and they are excited as us. We thank everyone for there kind words and love. We love to share our story with you and we love to hear from you! Off course there are always people who disagree with our choices and it sucks to here this from other people and not them, we respect your thoughts and that’s that 🙂

Some things are being started by our advocate, if she has some things we need to sign or something we will here from her.

We started to look at baby-things off course because there is so much to think about! And everything is so small and cute. We didn’t buy much yet because we want to know the gender but we can still look right?! 😛 We don’t get much attention from the store employees because we are two men, if a man/women come in the store a employee immediately comes to rescue haha. So that can be a little frustrating sometimes if you want to know stuff. But that is for feb/march when we really are going to buy stuff.

The babyroom is almost empty and we need to repaint the ceiling, walls and stuff and we hope to get it all done by the end of December. So that we can order the crib etc. in Jan/Feb and hope to get all that by march.

We got a few gifts already from our friends THANKS <3! So cute:
img_0574
On January 4th we have the 20th week ultrasound and we are pretty excited for that! They are going to take a closer look at the foetus to see if everything is there and is developing. It is also possible to see if its a boy or girl and we would like to know so we can’t wait!

The next blog will probably be in the new year so we wish you lovely holidays and a happy new year!

– Stefano & Arnout,  13dec17-

Link to Part I, Part II, Part III


4 reacties op ‘Update: Bijna 20 weken/Almost 20 weeks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.