Part III: Life

Hallo allemaal!

Het zijn spannende dagen, het is inmiddels 21 september en we hebben op 14sep16 een positieve zwangerschapstest gehad. Waaaaaaaauuuuuuw 😀 Op 17sep16 hebben we een clearblue gedaan en die gaf ook zwanger 1-2 weken aan, super! Het gaat dus echt gebeuren.
Zo bijzonder en awesome dat het gebeurt en dat er zulke bijzondere mensen in de wereld zijn die het in zich hebben mensen te helpen ❤

Binnenkort hebben we de eerste afspraak in het ziekenhuis om de eerste echo te doen. Hierbij hoor je of er een hartslag is. Deze afspraak gebeurt rond week 11. Zo benieuwd of alles goed gaat en of er een hardslag is, als je online gaat lezen naar verhalen kom je ook genoeg horrorverhalen tegen helaas 😦 laten we er gewoon van uitgaan dat het allemaal goed gaat!

Een heel klein aantal mensen vertellen we het al en de rest volgt wanneer we de eerste echo hebben gehad.

We hebben dus op 25okt16 de eerste echo gehad, het was heel spannend en we waren heel benieuwd of het allemaal goed zou zijn. We waren op tijd bij het ziekenhuis en het maken van de echo ging eigenlijk best snel! Het was supermooi om te zien dat het er allemaal goed uitzag en het was heel bijzonder om voor het eerst mee te maken. Na de echo was er nog een klein gesprekje en toen was het alweer voorbij.

De volgende afspraak hadden we op 01nov16 met de gynaecoloog, zij houd nauwlettend de zwangerschap in de gaten en we moesten deze keer ook beslissen of we een combinatietest gingen doen, we hebben ervoor gekozen dit wel te doen. De gynaecoloog wou nog even snel een echo maken en kijken hoe het ging dus dat ging ze dan ook doen. Deze keer hoorde we ook daadwerkelijk de hartslag van onze baby, kippenvel <3. En er is dus bloed afgenomen bij X en bij de volgende echo op 15nov16 wordt dit in combinatie met de echo besproken bij de gynaecoloog voor de combitest, dus op naar de volgende spannende datum!

Ook hebben we het onze close friends allemaal verteld in de afgelopen tijd en de reacties waren heel lief en enthousiast! Iedereen is heel excited en vind het heel leuk. Ook vind iedereen het heel mooi dat we iemand gevonden hebben die ons hierbij wil helpen, en dat is het zeker!

baby

Link to part 1 and part 2

——————————ENGLISH——————————

Hi everyone!

We have had an exciting few days, it is the 21th of September and we have had a positive pregnancy test on the 14th!!! We are beyond excited and can’t wait to see how this continues. Our surrogate dit a test by herself because and we dit one all together on the 17th, a clear blue digital and that one also showed: pregnant! Amazing to have found someone who wanted to help us and we are so excited for the next months.

We are scheduled to have an appointment at the hospital next month, we are going to see and hopefully hear our baby’s heartbeat, amazing and so surreal to be thinking of this right now.

We have had the first ultrasound on the 35th of october. We were really excited and curious to how it looked. The ultrasound happend quick and we got to see the little jellybean, everything looked good and the heart was beating. After a quick conversation the first appointment was over. We drank some tea afterwards to talk it through.

The next appointment was on november 1st with the gynaecologist, she will keep track during the pregnancy and we needed to discuss if we wanted to perform a screening for down and two other syndrome’s. So we needed to decide this for the next time we’d see her. She also made a quick ultrasound and we heard our baby’s heartbeat for the first time! Goosebumps, amazing, loved it! We chose to do the screening so blood was drawn from Y. On our next appointment (nov 15) we will hear the results of this screening.

We told our close friends with a little white box containing a little baby. The reactions where hilarious and confusing haha. Everyone was really excited for us though and the are really happy that we have found a surrogate to help make our wish come true.

Thanks for reading and well keep you updated =)

Link to part 1 and part 2


Een reactie op “Part III: Life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.