Week 39: op tijd naar bed

Maandag, dinsdag, woensdag waren praktisch allemaal hetzelfde. Werken, koken, eten, soms wat doen en dan naar bed. We zijn een avond even bij mijn moeder, even koffie drinken en bijpraten over Roos & Erik. En woensdag avond heb ik eindelijk weer hard gelopen dus dat was erg fijn. De schade na anderhalf week ziekig zijn was minder groot dan ik had gedacht dus dat viel gelukkig heel erg mee, mijn 5km was maar 6 seconden langzamer dan de keer voordat ik mega verkouden werd. Donderdag ook weer een werkdag, en in de avond hadden we met het lab+QA een uitje bij Central Park in Enschede. Eerst gezellig gegeten en vervolgens een Escape Room gedaan. Ik wou heel graag de Las Vegas kamer doen en dat is ook gelukt. De room was heel tof opgezet met allemaal verschillende puzzels zodat iedereen direct aan de slag kon. Als een malle lag ik direct onder tafels. Achter stoelen enzo om te kijken waar hints verstopt zaten. De eerste 20-30 minuten gingen heel goed en toen kwamen we een beetje vast te zitten. Helaas net niet alle puzzles kunnen oplossen maar het was wel weer een hele toffe kamer! Vrijdag was ik lekker vrij en werkte Arnout thuis. Ik ging de stad in om te luchen en daarna nog even wat dingen voor Sinterkerst te zoeken. In de middag nog even series gekeken en in de avond gechilled en spelletjes gespeeld met friends dus dat was een gezellig avondje. Zaterdag was weer tijd voor huishouden. Nog even naar Oma geweest aangezien ze weer bijna naar het lekkere Sardinië gaat. En in de avond hadden we een verjaardag van een vriend die dertig is geworden, een gezellig feestje! Zondag was het heerlijk weer dus heb ik even een 5km loopje gedaan. En voor de rest hebben we nog een tof spel: five tribes, gespeeld. En hadden we nog een verjaardag in de avond. En toen was het weekend alweer om…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.