Reis-blog: INSTAPIRATIE!

Op instagram kun je zoveel verschillende mensen/organisaties volgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik vind het altijd superleuk om reis inspiratie op te doen als ik aan het instagrammen ben. Bij deze 5 insta’s waar mijn reislust wakker van wordt!


Hannes Becker maakt supermooie trips naar bergachtige gebieden! Als ik dit soort plaatjes zie verlang ik terug naar IJsland, Sardinië en Schotland met de prachtige wandelingen door de ruige natuur.


Een Nederlands gezin die op wereldreis is! Heel leuk om te zien hoe ze met hun kinderen door de landen heen gaan en wat voor dingen ze allemaal meemaken.


View this post on Instagram

Reaching for the stars ✨⭐️

A post shared by Sacha Kalis (@_bahamasgirl_) on

Zij maakt supertoffe foto’s op een locatie waarvan ik nog steeds niet weet waar het is (grapje) en ze verdient er tegenwoordig ook nog superveel geld mee! De supermooie stranden en onderwaterwereld moeten gewoon gezien worden en ik kan niet wachten tot ik weer op een mooi strand beland met een prachtige blauwe zee!


Veegt kwijl weg. WAUW, wat een supermooie foto’s maakt deze gast. Als ik dit zie dan zie ik mezelf hier al helemaal ronddwalen in de natuur. Supermooie plekken, supermooie plaatjes, superjaloers haha!


Is dit wel echt?!!!!! Breng me hierheen, NU! Amerika heeft ook wel echt superveel toffe plekjes, nu nog de tijd en het geld vinden om alles te gaan bezoeken. We beginnen in ieder geval volgend jaar. Kan niet wachten.


Heb jij favo reis insta’s, welke? Let me know 🙂 


Een reactie op “Reis-blog: INSTAPIRATIE!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.