Week 48: bekeken!

Maandag tijd om weer aan het werk te gaan. Genoeg te doen deze week! In de avond volgens mij en mijn agenda niets gedaan. Arnout was er laat weer want hij moest tot zes werken. Dinsdag was eigenlijk mijn vrije dag maar had die ochtend een afspraak op werk in Oldenzaal dus heb toch nog een halve dag gewerkt. In de ochtend scheen de zon supermooi en in de middag toen ik inkopen wou doen in de stad regende het natuurlijk super hard. Heel storend, maar ik ben wel geslaagd voor een deel van de cadeautjes die ik voor Arnout zijn verjaardag en kerst al wou kopen. Toen hij thuis kwam en het al onder de boom zag liggen wou die ze natuurlijk meteen openmaken maar zo werkt dat helaas niet, even geduld. Woensdag werk blabla. In de avond kwam een vriendin mee-eten en hebben we ff bijgekletst. Daarna was het tijd voor een spelletjes avond en waren we in totaal met z’n zessen, we hebben een aantal leuke spelletjes gedaan, het geluk zat echter niet zo mee. Donderdag ook weer werk. Daarna eigenlijk niet zoveel gedaan, ook wel eens lekker! Wel een paar serie’s gekeken. Wat inspiratie op gedaan online en op tijd naar bed gegaan. Vrijdag een dagje helemaal alleen op het lab, wat altijd feest betekend aangezien ik dan lekker de muziek aan kan gooien op mijn laptop. Toen de werkdag erop zat snel naar huis. Deze avond Harry Potter gekeken met een vriendin die ook lekker nachos gemaakt had nomnom! Zaterdag was een dagje met van alles en nog wat maar ook weer niet zoveel haha. In de avond gezellig spelletjes gedaan. Zondag lekker productief geweest thuis. Ook nog een aantal series bij gekeken waaronder “Sorry voor Alles”, voor wie dit nog niet heeft gezien het is een Nederlandse spelshow waarin mensen een maand lang gevolgd worden zonder dat ze het weten. Ook worden ze voor de meest gekke dingen “gebruikt” zonder dat ze het zelf door hebben. Superleuk om te zien.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.