Week 51: Kerststress?

Maandag en Dinsdag waren eigenlijk best hetzelfde, beide dagen gewerkt en in de avond hebben we spelletjes gedaan, was gezellig! Woensdag ook weer werk en in de avond hadden we kaartjes voor Pitch Perfect 3 gereserveerd, we moesten er op tijd zijn maar het is de laatste tijd zo druk op de weg dat Arnout iets later thuis was en we ons moesten haasten naar de bios. Het was de laatste film in de pitch perfect reeks en we hebben er allemaal weer erg om moeten lachen! Donderdag ook weer een werkdag en in de avond kwamen Arnout zijn ouders op visite. Ze hebben de kerstboom even bewonderd voordat die volgende week woensdag weer afgebroken wordt en het was een gezellige avond. Vrijdag moest ik ook werken aangezien ik mijn vrije dag had geruild voor Bologna. Dus in de ochtend heb ik een analyse ingezet, daarna nog even naar Oldenzaal geweest en toen ben ik op tijd naar huis gegaan om nog de stad in te kunnen aangezien ik nog op zoek moest naar cadeautjes voor kerst en voor Arnout zijn verjaardag. Een deel gelukkig kunnen vinden. Daarna weer naar huis en toen met z’n tweeën op de fiets naar de stad om wat te gaan eten bij Burgerme, een nieuwe eettent waar ze, verassing, burgers serveren. De burgers waren top! De frietjes niet zo, dus niet helemaal voor herhaling vatbaar. In de avond nog de finale van Expeditie Robinson gekeken, een terechte winnaar!!! Zaterdag vroeg op voor de kerstboodschappen, het was alsnog wel redelijk druk bij de AH XL, maar we hebben op een ding na alles kunnen kopen, top. Daarna het huishouden gedaan en in de middag vrienden geholpen dozen uitpakken in hun nieuwe huis. Ze wonen super dichtbij dus we zijn er lopend heen gegaan en na de tijd nog even lopend naar de stad gegaan. Even een biertje gedronken en de laatste cadeautjes gekocht en toen was het alweer bijna etenstijd. Arnout ging die avond bij een vriend van ons whiskey proeven, ze hadden allemaal een (of meer) flessen meegenomen en wat lekkers dus dat was een gezellig avondje, en ik had een vriendin op visite en dat was ook een gezellig avondje. Zondag wat langer geslapen dan normaal. En begin van de middag kwamen vrienden bij ons een bodempje leggen voor kerstmiddag. We hebben ei, wafels en broodjes gegeten en zijn toen op gegaan naar het centrum voor drankjes en gezelligheid. In de stad liep het iets anders dan gepland, Arnout en ik hadden niet zo’n zin in de drukte en rook dus zijn met z’n tweeen op een terrasje gaan zitten. Later kwam er we gezellig nog een vriendin en later haar vriend dus lekker wijntjes gedronken en hapjes gegeten. In de avond nog naar opa en oma om te eten, heel veel te eten. En toen we thuis kwamen de cadeautjes uitgepakt. De kerstman was heel lief en we waren beide blij met onze cadeautjes. Toen op naar bed!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.