Uit-eten: Humphrey’s

We wouden al een tijdje een keer eten bij Humphrey’s maar het was er nog niet van gekomen. Op 5 december hadden we sinterklaas met Arnout zijn familie en toen bedachten we dat we tweede kerstdag wel uit eten konden gaan in Utrecht en na even zoeken op google kwamen we op de site van Humphrey’s uit, TOP! Even gekeken wat het kerstmenu was en dit klonk eigenlijk best wel goed dus belde we om een tafel te reserveren. Er was nog plek van half 5 tot half 7 en met onze neefjes erbij is dit een prima tijd dus dat hebben we gereserveerd, gisteren was het natuurlijk tweede kerstdag dus bij deze een verslagje van het eten:

Voor:
Als voorgerecht had in een geitenkaaskroket met was sla, tomaatjes, druiven en normaal ook nog rode biet maar die heb ik weg gelaten aangezien biet het niet is voor mij. Arnout had een carpaccio. Ik vond het kroketje superlekker, voor mij hadden het er ook twee mogen zijn! Arnout was ook wel content met zijn carpaccio, maar was niet mega enthousiast ofzo.

Hoofd:
Als hoofdgerecht voor mij een shepards pie, deze was erg lekker!! In het begin bijna mijn mond verbrand aangezien het natuurlijk megaheet was maar het smaakte erg goed. Arnout had een parelhoentje, aaaahw, maar die smaakte ook erg lekker.

Na:
Het toetje was voor iedereen hetzelfde en was een heerlijke combinatie van merengue, brownie, tiramisu, bastogne ijs en crème brule! Ik had dat laatste nog nooit gehad maar het was wel lekker.

Toetje
Toetje!!!

Conclusie: was het wat we ervan hadden verwacht?

Yes! Het eten was erg lekker, we zaten in een soort grotje met z’n 8-en wat ook heel gezellig was aangezien je er een beetje een huiskamer gevoel bij kreeg. Ondanks dat je met kerst wel minder keuze hebt hebben ze er wel een leuk menu van gemaakt. Je hebt verschillende keuzes, behalve als je vegetariër bent en zo is er voor ieder wel iets. Het eten smaakte erg lekker en het is ook altijd wel fijn als je dingen uit een gerecht kan laten waardoor je weet dat ze het wel vers bereiden. Wat wel heel jammer was was dat mijn jas verdwenen was toen we het restaurant verlieten. Ik was er al een beetje bang voor toen ik um afgaf aangezien het allemaal een grote kapstok ging. Dus mocht jij diegene zijn die mijn The North Face wind/regenjack mee heeft genomen breng de jas a.u.b. terug!!! Maar ondanks dat hebben we ook tweede kerstdag genoten van het eten en de gezelligheid van het samen zijn.


Een reactie op “Uit-eten: Humphrey’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.