Week 2: Fit of Futloos?

Maandag werk, niet veel gedaan behalve series kijken. Niet op werk, maar thuis haha. Dinsdag hadden we in de avond een voorpret Amerika avondje! We hebben even gekeken wat we allemaal nog willen doen en plannen gemaakt. Ook ESTA aangevraagd waar ik de volgende dag erg van ging balen want Woensdag appte een vriendin dat er een vraag verkeerd was ingevuld waardoor ze een drugsdealer is geworden, yay, not. Hopelijk wordt dit snel opgelost, sorrreeeh. En toen kwam ik er ook nog eens achter dat de eerste echte link op google niet de US government is maar een bemiddelingssite die 60 euro meer vragen. LEKKER DAN pfff. Naast werk op woensdag nog ff gesport en verder niet veel gedaan. Donderdag was echt een futloze dag beeeeh, Arnout z’n auto was kaduuk dus hij moest met de motor naar het werk. In de avond niet veel gedaan. Vrijdag werk! In de avond gesport en daarna spelletjes gedaan. Ook een nieuw spel, La Cosa Nostra, een maffia themed spel dat erg vermakelijk is! Zaterdag zijn we naar het winterbier festival geweest! We waren bij de middag editie, er waren erg veel lekkere biertjes en het was erg gezellig. Daarna nog bij Fabels wezen eten en toen op naar huis om Wie is de Mol te gaan kijken. Zondag rustig aan gedaan, wat visites en in de avond bij Happy Italy wezen eten en nog spelletjes gedaan waaronder het laatst gekochte spel: Hogwarts Battle! We hebben al een boel slechteriken verslagen in dit Harry Potter spel en de volgende keer kunnen we beginnen met boek 4! Het is echt een heel tof spel!!!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.