Tv show-blog: Modern Family

Modern Family

Misschien kijk je het ook wel maar voor als je het niet kent hier gaat het in het kort over:
Het gaat over drie gezinnen. Een vader en zijn twee kinderen die beide ook een gezin hebben. Vader Jay is getrouwd met Gloria, een jongere Colombiaanse die een zoon heeft en samen krijgen ze nog een Zoon. Dan Jay zijn kinderen Mitch die getrouwd is met Cameron en samen een Dochter hebben geadopteerd, en Claire die getrouwd is met Phil en zij hebben samen drie kinderen. Het is een familie die er veel samen op uit gaan. Ze komen in de meest gekke situaties terecht waar Phil vaak de aanstichter van is. Mitch en Cam kibbelen er vaak op los over van alles en nog wat, en Cam vind het altijd leuk om te laten weten dat hij van het platteland komt. Jay en Gloria hebben beide een hele andere kijk op het leven maar passen toch heel goed bij elkaar.

Favoriete Character

Mijn favoriet is denk ik wel Phil. Zijn humor is echt heel grappig en hij doet de domste dingen. Zo kwam hij bijvoorbeeld een keer thuis met een Alpaca, heeft hij busbankjes met zijn hoofd erop, ziet hij er vaak hilarisch uit en is er een keer in zijn gezicht gevlogen met een model vliegtuigje. Vroeger zat hij bij een cheerleading squad en wil hij tegenwoordig liever goochelaar zijn dan makelaar. Ik denk dat Phil wel de leukste quotes heeft van de hele serie, een voorbeeld:

Seizoenen

De serie kent nu 9 seizoenen en er komen er als het goed is nog wel wat bij! Een aflevering duurt ongeveer 22 minuten dus je hebt het best wel snel afgekeken. Mocht je van comedy houden dan is deze serie zeker een aanrader! Het verhaal zit heel leuk in elkaar en de aflevering is voorbij voordat je het weet. Veel plezier met kijken!


2 reacties op ‘Tv show-blog: Modern Family

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.