Draagmoeder(schap) nieuws!

Helaas niet voor ons 😦 maar deze twee berichten wou ik toch even delen!

Ik had al eerder een bericht gepost dat Kanye en Kim via draagmoederschap een kindje verwachten, nu is de draagmoeder in kwestie twee dagen geleden bevallen van een dochter, heel fijn voor ze. Ik vond het volgende bericht nog ergens als gerelateerd bericht staan, de titel luidt: Kim en Kanye betalen draagmoeder een klein fortuin. In het nieuwsbericht staat dat het hele traject ze rond de 100000 euro gekost heeft en ik krijg uit het bericht een beetje het gevoel dat dit abnormaal hoog is. Nu is het zo dat een traject voor iedereen wel tussen de 90-150000 euro kost als je het zo in Amerika wilt doen, daarom is het ook zo lastig om dit te gaan doen want spaar dat bedrag maar eens bij elkaar. Zelfs als we niet op vakantie zouden gaan of extra dingen zouden doen kost het ons al wel 10-15 jaar van ons leven en dan is nog maar de vraag of het allemaal goed gaat. Dus mocht iemand ooit de jackpot winnen en een klein beetje missen dan houden we ons zeer aanbevolen.

Dan waren er nog twee jongens uit Nederland die een interview hebben gegeven in de krant over hun kinderwens. Dit artikel is hier terug te lezen. Het blog dat ze bijhouden is hier terug te vinden en plaats ik ook in de linkjes lijst. Succes mannen en geef niet op!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.