Week 3: leuke dingen!

Maandag deze week kreeg ik de eerste twee snuffelstagiaires op het werk, altijd leuk om 1e jaars een beeld te geven van wat er op een laboratorium allemaal gebeurd. Het is wel vermoeiender dan een normale werkweek aangezien je alles telkens aan het uitleggen bent maar ach het zijn maar twee weekjes. In de avond serie gekeken. Dinsdag ook naar het werk en heb ik nog tickets kunnen scoren op ticketswap voor Paramore deze avond. Arnout was met de trein naar Zwolle zodat ik een auto had om in Amsterdam te komen, thanks liefje! We gingen met z’n vieren op naar Amsterdam en hebben eerst nog wat gegeten en even bij de Decathlon geweest waar ik een toffe rugzak voor Amerika gevonden heb. Toen was het tijd om AFAS binnen te gaan en hadden we plekken ongeveer in het midden van de zaal wat prima was. Er stonden allemaal kleine mensen om ons heen dus dat was ook fijn, totdat Paramore begon en de lange mensen zich ineens voor ons gingen bevinden en ons zicht steeds slechter werd. Ook kwam er nog een dronken dropje uit het niets die begon te schreeuwen tegen iemand wat uiteindelijk een gesprek bleek. Iedereen eromheen geïrriteerd maar meneer vond dat hij wel mocht praten want ook hij had een kaartje gekocht. Het publiek was dus ff wat minder maar Paramore was super tof in een concert hal! We hadden ze al een keer op een festival gezien maar dat is toch anders. Woensdag en Donderdag waren verder rustig en Vrijdag was het alweer bijna weekend, ff werken en toen zat de werkweek er alweer op. In de avond wat gejournaled met een vriendin en voor we het wisten was het ook alweer laat op de avond. Zaterdag ochtend zijn we eerst ff de stad in geweest om vervolgens naar Go Planet te gaan. Zero55 had namelijk een open dag waar je voor 10 euro een heat kon E-karten en voor 5 euro een potje kon lasergamen. Dus we hebben beide dingen gedaan. De E-karts waren erg tof! De baan vond ik wel wat krapjes maar de snelle wagentjes maakte dat wel goed. Ook was het tof dat de karts een Turbo knop hadden waardoor je 6 seconden nog een stukje harder ging. Daarna hebben we nog een potje gelasergamed en de zaal was niet heel groot maar had heel veel houten schorten waar je achter kon rennen en dit maakte het wel een heel tof snel spel waarbij je mensen goed neer kon knallen. Het E-karten had ik niet gewonnen maar het Lasergamen wel, yay. Daarna even wezen lunchen in Hengelo voordat we bij Arnout zijn ouders op bezoek gingen. En in de avond was het natuurlijk tijd voor Wie Is De Mol?! Ik heb een beetje het gevoel dat Olcay het is al hoop ik het niet want dan moeten we haar hoofd nog langer aankijken. Ook Ik Vertrek daarna nog even gekeken en dat was echt de meest rare aflevering, kijk het terug! haha Zondag begon lekker rustig. In de middag even bij mijn vader op bezoek geweest en daarna even wezen wandelen bij Hof Espelo. In de avond Grey’s gekeken en nog Hogwarts Battle gespeeld. Het weekend vloog weer voorbij, op naar het volgende!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.