Tv show blog: Grey’s Anatomy

Misschien wel de serie die ik al het langst volg, en misschien ook wel de serie die de meeste seizoenen heeft. Inmiddels loopt seizoen 14 namelijk al 9 afleveringen en het einde is gelukkig nog niet in zicht!

Waar gaat het over?

De serie gaat over een ziekenhuis in Seattle en het leven van een aantal Artsen die hier werken. Aangezien het al 14 seizoenen loopt is er al een heleboel gebeurd dus ik kan er uren over vertellen maar hier een beetje de hoofdlijnen. Het begint met Meredith Grey en haar medestudenten die leren en zowat leven in het ziekenhuis. Naarmate de serie vordert krijgen ze hun diploma’s en kunnen ze er zelf ook gaan werken. Ze krijgen met moeilijke situaties te maken waar ze soms verkeerde keuzes maken maar ze opereren ook mensen die eigenlijk niet meer te redden zijn met een goede afloop. Ze krijgen relaties en kinderen en ondertussen gebeuren er ook tragische ongelukken waardoor we een aantal characters in de serie verliezen. Natuurlijk zijn er ook ruzies en worden die vaak goed gemaakt, en er wordt ook aandacht besteed aan hedendaagse problemen in de wereld. Het is een serie met veel emotie en spanning en drama!

Favoriete Character

Lastig! Want een van mijn favoriete characters was Izzy, maar ze is al heel wat seizoenen geleden uit de serie vertrokken dus eigenlijk had ik gewoon moeten stoppen met kijken haha! Amelia vind ik ook heel tof maar eigenlijk is het een beetje haat-liefde want ze maakt zo vaak domme keuzes wat dan heel frustrerend is. Toch vind ik haar manier van doen wel tof, bam, gaan! Maar misschien kwam dat ook door het probleem waar ze dit seizoen achter zijn gekomen dus lastig moeilijk. De serie laat veel zien van de main characters en iedereen heeft zijn of haar eigen ding wel waardoor het wel lastig wordt om echt een favoriet te hebben…

Toekomst

De kijkcijfers vliegen volgens mij door het plafond dus ik verwacht nog niet dat het snel is afgelopen met deze serie. Ondanks grote gebeurtenissen in seizoen 13 lijkt seizoen 14 heel goed te gaan. Zelf vind ik 14 ook echt wel briljant, er gebeuren toffe dingen het is megaspannend en ik kan niet wachten op de volgende aflevering!

Ben je ook een grey’s kijker? Heb je wel een favoriet? Let me know.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.