App verslaving

Zo eens in de zoveel tijd komt er een spelletje voorbij waar ik een aantal weken mega verslaafd aan raak. Op dit moment is dat Tap Tap Fish. Het klinkt een beetje debiel en misschien vind je dat na het lezen van dit blog ook wel…

Het Spel

Je begint met een klein stukje steenkoraal die leven produceert, dit doe je door op het steenkoraal te tikken. Het leven wat je dan verdient kan je opsparen en hiermee kan koraal gekocht worden of kan je vissen kopen om de zee mee te vullen. Elke keer als je een nieuw stukje koraal koopt krijg je ruimte voor 5 vissen meer, het doel van het spel is denk ik om alle vissen en koraal te sparen. Hierdoor krijg je een steeds kleurrijke onderwaterwereld.

Verborgen en fusion & event vissen

Ook zijn er verborgen vissen te vinden in het spel, dit kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld een vis unlocken door 5000 keer op de linkerbovenhoek van het scherm te tikken. Gelukkig zijn er online genoeg guides te vinden op welke manieren je alle vissen kan vrijspelen. Ook is het mogelijk om twee vissen samen te voegen tot 1 nieuwe vis, deze zien er meestal toffer uit dan de standaard visjes. Als laatste heb je nog event vissen, hierbij moet je denken aan roze dolfijnen, een anemoonvisje met ballonetjes op de rug en vissen die licht geven. Dit alles is een leuke aanvulling op de standaard vissen die je met leven kan kopen.

Waarom is het zo verslavend?

Geen idee! Het is allemaal vrolijk, mooi vorm gegeven. Er zijn veel verschillende vissen vrij te spelen en hoe moeilijker het wordt hoe toffer de vissen zijn. Je kunt kiezen om een bepaald soort in je koraal te laten leven waardoor het weer een heel ander beeld geeft. Er zijn natuurlijk schildpadden die sierlijk rondzwemmen en walvissen. Er is genoeg te zien, al is er niet zoveel te doen behalve op je scherm tikken. Toch is het bij elkaar allemaal super verslavend op dit moment!

Zelf spelen?

Om een vis te unlocken heb ik 5 vrienden nodig in het spel haha dus mocht je nu denken dit klinkt interessant kun je HIER de apple versie vinden en HIER de android versie.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.