Week 4: Loon!

Maandag en Dinsdag niet veel gedaan op werken, sporten en serie’s kijken na. Woensdag gewerkt en in de avond spelletjes gedaan! En het was natuurlijk payday en ik stond deze maand niet in het Rood, yeaaah, het sparen werkt. Donderdag ook weer wezen sporten en in de avond ook eigenlijk niet zoveel gedaan. Vrijdag ook gewerkt, deze week elke dag gewerkt omdat er ook weer twee knuffelstagiaires mee keken. Toen was het eindelijk weekend! De avond was ook rustig, een vriendin kwam op visite en Arnout was met zijn ouders en zus lekker uit eten. Zaterdag een druk dagje, in de ochtend de stad in geweest. Wat nieuwe broeken gekocht en nog wat spulletjes voor in huis, we hebben de laatste tijd wat dingen verandert en alleen de lamp moet nog opgehangen worden, dan hebben we het voor nu weer ff klaar. We hebben nog even koffie gedronken en een taartje gegeten bij Fika, echt een aanrader!! In de middag ben ik toch nog ff gaan sporten en daarna hebben we samen eindelijk de lampen op gehangen. Toen zijn we nog even naar plein Westermaat geweest. Ik moest nog een nieuwe jas kopen aangezien mijn vorige gestolen was bij de Humphreys in Utrecht, na lang zeuren kregen we 50 euro als vergoeding, helaas kost een nieuwe North Face wel wat meer dus moest ik er nog wel wat bij doen maar gelukkig was het loon dus net binnen deze week. Ik vond en hele mooie groene jas bij de Bever dus die gekocht. Toen nog ff naar Ikea voor wat opbergbakken en daarna zijn we wezen eten bij The Bombay Spice, toen we binnenkwamen vroeg de mevrouw of ze onze jassen kon ophangen, NEE!!!! haha dat gaat dus niet eer gebeuren. In de avond WIDM gekeken en daarna was het party time. Vossenjacht is eens in de twee maanden en is altijd super gezellig. Om kwart over vier was het afgelopen en konden we ons bedje gaan opzoeken. Zondag om 11 uur weer uit bed gerold en tegen 1 uur haalde we een vriendin om op te gaan wandelen op de Sallandse heuvelrug. We kozen een route van 13km en na 2,5 uur waren we rond. Het waaide behoorlijk en we liepen tegen de wind in, gelukkig was het wel droog gebleven en konden we na de tijd opwarmen in het bezoekerscentrum. Het weekend afgesloten met een pannenkoek in Zenderen en thuis heb ik nog een heet badje genomen en series gekeken. Het weekend is weer voorbij gevlogen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.