Tv show blog: Riverdale

Het verhaal

Gaat over een plaatsje Riverdale waar een groepje vrienden op een High School zitten. Een van de leerlingen haar broer wordt dood gevonden en het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. Naarmate de show vordert komen we erachter wie hem vermoord heeft en volgen we de levens van een aantal leerlingen en hun families die ermee te maken hebben. Er zitten een aantal personen in de hoofdrol namelijk; Betty, Jughead, Cheryl, Archie en Veronica. Cheryl is heel mysterieus en hoort eigenlijk niet helemaal bij de andere vier en doet haar eigen ding. Bij de andere vier wisselt de relatiesamenstelling op een geveven moment, en komen ze allemaal uit verschillende families met verschillende prioriteiten. Het is dus allemaal wat mysterieus en er wordt ook behoorlijk was misdaad gepleegd.

Favoriete character

Voor mij denk ik wel Cheryl Blossom, ze is lekker bitchy, wordt vaak onderschat en heeft veel voor het zeggen zonder dat mensen die altijd doorhebben. De actrice die deze rol speelt is er ook perfect op gecast en het is elke aflevering superleuk om te zien wat ze nu weer flikt.

Aantal seizoenen

Seizoen 4 is nu draaiend en ook te zien op Netflix, geen Netflix original dus we moeten welke telkens een week wachten op een nieuwe aflevering. Zeker het kijken waard als je van een beetje mysterie houd!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.