Week 5: weekendje weg!

Maandag tot en met Donderdag bestond uit werken en in de avonden chillen en wat dingen in en om het huis regelen. Dinsdaf kwamen er nog vrienden gezellig eten en bijkletsen dus dat was leuk! Vrijdag waren we beide vrij en was het tijd voor het jaarlijkse weekendje weg met Arnout zn familie. We gingen dit jaar naar de Eemhof. We zijn met zn tweeën vrijdag al op tijd heen gegaan om alvast naar de Aqua Mundo te kunnen gaan. Tegen 12? uur lagen we heerlijk in het zwembad en tegen 3 uur gingen we richting het huisje. Een glijbaan op het park is de turbo twister, deze is geopend in 2011 door Inge de Bruijn (hoe schrijf je dat…) en mij aangezien in de naam van de glijbaan had bedacht. In het zwembad lekker gechilled en nagedacht over hoe we verder willen met onze kinderwens, wat hieruit is gekomen kunnen jullie in het blog van komende woensdag lezen. In de avond lekker samen gegeten en toen gingen A en ik nog ff zwemmen maar het was megadruk! Blijkbaar hebben de duitsers vrij dit weekend. Zaterdag zijn we na lekker te hebben ontbeten naar Amersfoort. We hebben eerst heerlijk koffie gedronken bij Coffee Corazon en zijn vervolgens wat gaan shoppen. Er zijn wat leuke dingen gekocht en toen was het wel tijd om te gaan lunchen! Bij nul33 was het heerlijk eten en toen was het tijd om terug te gaan naar het park. Arnout heeft lekker risotto gemaakt in de avond en we zijn nog even wezen zwemmen. Zondag zijn we weer het water in gedoken bij het zwembad en dat hebben we wel even vol gehouden. In de middag wezen bowlen en daarna naar Almere gereden ok bin Rositas te gaan eten. Met sinterkerst hadden we hier ook gegeten en dat was erg lekker en ook deze keer was het weer heerlijk! Iedereen heeft ervan genoten dus dat was zeer geslaagd. Morgen weer op naar huis, het is voorbij gevlogen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.