De volgende stap – The next step

Dus we zaten vorige week te brainstormen over hoe nu verder. Het is schijnbaar in Nederland verdomde moeilijk om een betrouwbare draagmoeder te vinden en misschien moeten we nogmaals na gaan denken over draagmoederschap in het buitenland. Maar dan komen we al snel weer op de kosten uit. Hoe gaan we dat probleem oplossen?

Kunnen we alles gaan verkopen wat we niet nodig hebben en de komende jaren niet meer op vakantie gaan? Kan maar dan duurt het nog megalang voordat we 80000-130000 euro bij elkaar hebben gespaard.

Misschien is het een idee om ons huis te verkopen (voor hopelijk een hogere prijs dan we het hebben gekocht) en dan in een goedkoop huis te gaan wonen. Anti-kraak of misschien goedkope huur van iemand die iets weet (dus mocht je iets weten let us know!!!). Dit laatste is misschien wel een idee waar we wat mee kunnen, een groot deel is dan al binnen als we ons huis goed kunnen verkopen en de rest kunnen we dan hopelijk in een snelle periode bijeen sparen als we een goedkoop onderkomen vinden om de komende jaren te wonen. Het hoeft misschien niet per se in Enschede omdat het in de buurt in een Dorp goedkoper is dus alles is mogelijk.

Ook kunnen we er beide een weekend baan bij zoeken voor de komende 2? Jaar. Hier gaan we dus ook naar op zoek, dus mocht je nog iets weten!!!!

Kunnen we er een crowdfunding bij openen in de hoop dat er genoeg lieve mensen zijn die wat kunnen missen? Dit voelt een beetje gek dus misschien ook niet een goed idee. Maar misschien moeten we het ook maar gewoon wel doen en kijken waar het eindigt, iedereen die we tot nu toe over ons plannen verteld hebben roepen meteen en crowdfunding dan? Dus bij deze een poging -> wie niet waagt wie niet wint.

Ook gaan we uitzoeken hoeveel verschil er tussen Amerika en Canada zit kwa kosten en of het wat uitmaakt als we al een eicel donor hebben. Waarschijnlijk gaat dat laatste wel een groot verschil in de kosten maken dus hopelijk kunnen we dan iemand vinden die bereid is eicellen te doneren en we hopen en denken dat dat een minder moeilijke zoektocht is dan die naar een draagmoeder.

Wat zoeken we dus:
– Betaalbare huurwoning
– Een bijbaan voor in het weekend
– Een eicel (dus een vrouw die eicellen wil doneren, benieuwd hoe dit werk? klik HIER)
Donaties
Mocht je een van deze dingen voor ons hebben, of iets weten, neem contact met ons op!

Link naar alle blogs over onze ervaringen tot nu toe vind je HIER

———————————————English—————————————————————————–

We were brainstorming last week about how to go further with our wish for a child. It appears to be quite difficult here in the Netherlands to find a trustworthy surrogate so maybe we need to look into the USA or Canada again. But then the cost are the first topic to discuss. How are we going to solve that? Can we sell everything thats not necessary and not go on a holiday again for the next couple of years? That would do something but it will still take us years to save the 80000-130000 euros we need.

Maybe it is an idea to sell our house and hope we can sell it for more that we have bought it for. Then we need to find someplace cheap to live (rent) to save up the remaining costs. So we are going to look into this and see if this is something worth trying…

We could also go and find a job for the weekends to make some extra money.

Can we start a crowd funding campaign and hope there are a lot of you out there with something to spare for us? That doesn’t feel quite right. But maybe we should do it anyway… everyone we talked to about this idea immediately said what about crowdfunding? So here we go -> If we never try we will never know.

We are also going to look into differences between a journey in Canada or the USA. Maybe the costs will be lower in Canada and maybe it will also make a difference if we already have an egg donor. I think the last thing will make a difference so then we need to search for someone who will donate her eggs to us and we will need to hope that this search will be easier then a surrogate here in the Netherlands.

So what we are looking for:
– Affordable place to live
– A job for the weekend to make some extra money
– An egg (so, a women who will donate some of her eggs to us)
Donations
If you have, or know some of the above, contact us! 

An overview of our journey till now -> HERE


5 reacties op ‘De volgende stap – The next step

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.