Eiceldonatie Verhalen

Eiceldonatie, het is iets waar je goed over na moet denken maar waar je iemand intens mee kan helpen. Hoe het werkt vind je hier. Misschien is het wat voor je, misschien ook niet. Maar hier een aantal verhalen van stellen die dankzij eiceldonatie een gezin hebben kunnen worden!

Rob en Bente
Via het ziekenhuis bleek het een lang traject dus zijn ze zelf op zoek gegaan. Ze postte een video op facebook met de vraag of iemand hun wou helpen en kregen 15!!! serieuze reacties van vrouwen die eicellen wouden doneren. Super tof.

Het verhaal van Femke en haar Zus
Ze wou het eigenlijk niet aan haar zus vragen maar op een gegeven moment kwamen ze er toevallig achter dat ze er van beide kanten open voor stonden! Een prachtig verhaal om te lezen.

Deze donor heeft spijt
Een verhaal met twee kanten. Voor de donor ontzettend sneu dat het gelopen is zoals het is gelopen. Voor de vriendin ook geen goeie afloop wat eiceldonatie betreft maar later gelukkig wel.

Dennis & Lody
Dit blog is natuurlijk niet compleet zonder een eiceldonatie aan een homostel. Dennis en Lody zijn inmiddels alweer een paar maanden papa’s van een prachtige dochter. Het gelinkte blog gaat over de eiceldonatie.

En zo zijn er nog ontzettend veel meer verhalen te vinden maar deze had ik in de afgelopen weken gelezen en heb ik uitgekozen om in dit blog te delen!

Wij kunnen jou hulp gebruiken!

2 reacties op ‘Eiceldonatie Verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.