Important blog information

Aangezien we deze keuze gemaakt hebben gaat het blog ook weer wat veranderen. Omdat we het grote bedrag bijeen moeten zien te krijgen zullen we minder/geen uitjes meer doen, dus zal het leven even wat minder spannend zijn. De weekoverzichten zullen dan ook niet veel meer bevatten dan eten, werken, slapen, eten en opnieuw haha, wat natuurlijk prima is maar niet heel boeiend om te lezen! Wel zal ik af en toe nog wat over een TV-serie roepen, een bordspelletje of iets anders waarover ik zien heb om te bloggen.

En natuurlijk hadden we voor dit hele plan al 2 tripjes geboekt en staan er voor mij nog 2 concerten op de agenda dus daar wordt natuurlijk over geblogged! Bij de trip naar Amerika zullen we niet meer met een heli over de grand canyon gaan vliegen maar blijft er natuurlijk genoeg leuks over en is door de natuur wandelen een prachtige gratis bezigheid. Dus nog leuke dingen voor dit jaar in het vooruitzicht.

Verder komen er blogs over de voortgang van ons avontuur, over de voortgang van de Crowdfunding en over de rest van de zaken die erbij komen kijken! Dus blijf lekker meelezen en als je met ons in contact wilt komen kan dat natuurlijk via onze email.

Liefs, Stefano & Arnout en happy Valentines day! ❤

—————————————————————English————————————————————–

Since we have made the choice to follow this new path the blog will need to change with it. The money we need to save up is a lot! So we are going to keep our spendings to a minimum. I normally blog about the things we do every week but that will stop because it will probably be a lot of working, sleeping, eating haha.

We already booked 2 trips for this year so I will post about that. We won’t go on a helicopter tour in the USA though but the beautiful walks in nature are free, yay! So we are really looking forward to these trips.

Mostly the blogs that will come up will contain information about this new surrogacy journey we will start, about the Crowdfunding and everything else we will cross paths with on the road to complete our dream to become dads. So keep on coming back and if you would like to contact us please do so trough email.

Love, Stefano & Arnout and happy Valentines day! ❤


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.