Hello! To sell or not to sell?!

Het is maandag vandaag en het weekend was gezellig met veel verschillende vrienden. Afgelopen week hebben we de eerste taxatie van ons huis gehad en dat was zeer positief. Ook hebben we de eerste contacten gelegd met Canada en gaan we ons nog even verder verdiepen in of we ook contacten gaan maken met Amerika. Superfijn dat we informatie krijgen van stellen die nu bezig zijn in Amerika of die al kinderen hebben via een draagmoeder in Amerika.

We zijn eruit dat we ons huis gaan verkopen en zijn al druk bezig met opruimen en overbodige spullen te verkopen! We wachten nog wel een derde makelaar af om te kijken waar alle taxaties op uitkomen om zo een goede indicatie te hebben voor een vraagprijs, en waarschijnlijk gaat het huis dan in April de verkoop in! De makelaars vragen ook allemaal nog wel een verschillende hoeveelheid geld dus we hopen nog ergens de goedkoopste te vinden om maar zoveel mogelijk restwaarde over te houden.

Ook hebben we visitekaartjes besteld om deze makkelijk uit te kunnen delen aan mensen die ons naar de status van onze kinderwens vragen, mocht je er een paar willen om uit te delen of in je winkel neer te leggen neem even contact met ons op!

Ook hebben we de crowdfunding pagina geüpdatet met in het midden de donaties en het totaal verzamelde bedrag. Dus mocht je benieuwd zijn neem een kijkje!

—————————————————English———————————————-

It’s Monday and we had a fun weekend with a lot of different friends. Last week we had a realtor look at our house to give an indication off what to sell it for and that was really positive! We made contact with agencies in Canada to gather some information about the whole process and we are thinking about contacting some American agencies as well. We got in contact with some gay couples here in the Netherlands who are already in process of becoming dads or already had a baby trough America.

The house is going up for sale in April. We will wait for more indications for the price to come in so we can make a decision. But we already started selling things we don’t use anymore and throw stuff away we don’t use. So excited and sad at the same time for this.

We made some contact cards to spread our story here in the Netherlands to get some more attention to our story and maybe find more people that have something to help us in this journey.

We also updated our crowdfunding page with in the middle the donations that have been made and the amount collected. So if you are curious, go see!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.