Wachten / Waiting

Wachte, pff, iets wat niet echt bovenaan mijn lijstje vaardigheden staat. Maar het is wel iets wat komt kijken bij het vervullen van onze kinderwens. En we wachten inmiddels al zo’n 3,5 jaar. Wat was de tijd mooi dat we aan het wachten waren op de geboorte van ons wonder. Helaas was de beloning van het wachten van korte duur. Inmiddels zijn we weer aan het wachten, wachten op de taxaties van ons huis, wachten op het moment van verkoop, wachten op waar we een huurhuis kunnen gaan vinden en het belangrijkst wachten op het moment waarop we ECHT kunnen beginnen aangezien we dan de financiële middelen hebben. En daarna begint opnieuw het wachten haha, op de onderzoeken, op een draagmoeder, op het moment van zwanger zijn, en dan ook weer het mooie wachten tot er een kindje geboren wordt. Kortom het is wachten, wachten en nog eens wachten. Dus wat doen we dan op die momenten? Niet zoveel want we willen zoveel mogelijk geld sparen… gelukkig zijn er wel gratis uitjes zoals afgelopen zondag een rondleiding door het Statsmaten ziekenhuis hier in Enschede, het was leuk om te zien hoe het er vroeger allemaal aan toe ging en om te zien wat de nieuwe plannen zijn voor dit gebouw met een heleboel historie. En gelukkig wint Oma nog wel eens toegangskaartjes voor parken, musea etc. en kunnen wij binnenkort een bezoekje brengen aan een museum, thanks ❤ Dus mocht je nog een gratis uitje zien ergens en denken goh dat is wel wat voor Arnout & Stefano, laat het weten!!

————————————————————–English————————————————————–

Waiting, pff, not something that I’m really good at. But it is something that we have to deal with a lot in order to become dads. And we are in the process of waiting for 3,5 years now. The waiting was a lot more manageable knowing that we would be dads in the end, sadly it didn’t last that long. Now we are waiting for the realtors to look at our home and make an indication of what to sell it for, waiting for the moment to sell our home, waiting to see where we are going to live after that and above all waiting for the moment we have our finances in order to really start this new journey. And after that the waiting starts again, waiting for test results, waiting to find a surrogate, waiting to get pregnant and after that, the manageable wait to become dads. So what are we doing while we wait? Bot much haha, because of the saving money situation. Thankfully there are things to do for free like the tour trough the old hospital here in Enschede, it is going to get a complete make-over so that companies can start there, students can live and learn and some restaurants to eat, so that is really exciting. And my grandma sometimes wins tickets for an amusement park or a museum so we can visit a museum in the near future, thanks ❤


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.