It’s official

We gaan het huis verkopen. We hebben een makelaar gevonden die ons huis gaat verkopen. Het contract hiervoor is getekend dus er is geen weg terug, ok geld betalen om het te annuleren maar dat geld hebben we nu juist nodig. Nu het zo ver is vind ik het toch wel een beetje spannend en jammer aangezien het zo’n heerlijke locatie is om te wonen! Maar het is allemaal voor een goed doel, en als dat bereikt is is de weg er naartoe snel vergeten natuurlijk. Ik ben heel benieuwd waar we straks een huurhuis gaan vinden en of het allemaal gaat lukken. Inmiddels zijn we ook wat meer contacten aan het leggen met Canada en krijgen we goeie informatie van mensen die er op dit moment bezig zijn en welke agencies zij gebruiken. Als het huis verkocht is kunnen we direct actie gaan ondernemen en dan is het kijken hoe snel het allemaal gaat. Ook moeten we nog een eicel donor hebben dus dat is ook nog wel even een dingetje om uit te zoeken hoe dat hele proces gaat. Er gebeurd lekker veel dus! Wel hebben we een mooie reis naar Amerika in het vooruitzicht om even een breakie te nemen, en daarna is het hopelijk hop huis verkopen, verhuizen en dan full on bezig met een draagmoedertraject. We houden jullie op de hoogte!

————————————————————-English—————————————————————-

We are selling our home! We found a realtor who is going to sell it for us, the contract has been signed so there is no way back. Except if we pay a lot of money, and the whole point of selling is to get a lot of money. I am a bit sad because we live in a great neighbourhood, close to the city center, with everything we want and need in the area. But hey, it’s all for a good cause, and once our dream has come true we will forget everything that happend in order to achieve our goal. I am really curious as to where we will live after we have sla our home. We are also more in contact with Canada, people who already are in the process there, agencies etc. so that is really helpful information. If  we have sold our home we can immediately start making more concrete plans with this. We also need an egg donor, and we need to find out how this whole procedure is going to take place as well. So we got a lot going on! But first our trip to America in a few weeks so we are really excited for that break, after that our home is hopefully sold and we can find a new place to live and move. We will keep you posted!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.