Update time!

Het is even stil geweest op het blog. We zijn druk geweest met van alles en nog wat. In huis hebben we van alles weggegooid, verkocht en opgeruimd voor de verkoop van ons huis. We zijn op zoek gegaan naar een huurwoning voor als we ons huis verkocht hebben en hebben een prachtig huis gevonden, dus hopelijk verloopt de verkoop voorspoedig! Ook zijn er mensen van TV langs geweest die een programma maken over het vervullen van een kinderwens op een niet traditionele manier, het was zeer interessant maar we moeten nog even bedenken of we dit echt willen doen. Ook hebben we extra werk geregeld dus dat is top! En dan was er tijdens al deze ontwikkelingen ineens een berichtje van Verah. Normaal doen we niet zoveel met de berichtjes die binnenkomen maar deze sprak ons erg aan. En waar we de hoop eigenlijk al een beetje hadden opgegeven in Nederland vonden we toch dat we moesten gaan kijken wat hier uit zou kunnen komen en dus maakte we een afspraak om elkaar te ontmoeten.

Na een autorit van 20 minuten kwamen we aan bij het huis van Verah. We hadden wel tegen elkaar gezegd dat we er zonder hoge verwachtingen heen gingen en wel zouden zien wat er zou gebeuren. We kwamen binnen in een heerlijk ingericht huisje en we voelde ons meteen prettig, er werden kopjes thee ingeschonken en we raakte in gesprek. Ze vond het wel spannend maar daar merkte we niet echt wat van. Ze volgt ons al een hele tijd op het blog en deze had ze gevonden door een oud-collega van Arnout die weer een vriendin van haar is. Altijd leuk om te horen hoe je op zo’n manier toch weer verbonden bent met heel veel mensen maar daar eigenlijk geen idee van hebt. Arnout kwam erachter dat hij leuke verhalen had gehoord over Verah en haar dochter terwijl we haar dus nog nooit hadden ontmoet. We hadden het over van alles en nog wat want ja het is altijd een beetje een explosie van gedachten als je iemand voor het eerst ontmoet en we zijn direct veel te weten gekomen over elkaars leven. We hebben veel gelijke interesses en zo na het eerste gesprek komen de gelijkenissen over een draagmoedertraject ook overeen met elkaar. Wij vonden het erg gezellig en na een paar uur die heel snel gingen stapte we weer in de auto naar huis om de laatste dingen te doen voordat de fotograaf komt. Onderweg hebben we het erover dat we heel benieuwd zijn hoe het verder gaat en hoe tof het zou zijn dat onze droom misschien toch nog in NL uit zou kunnen komen!

———————————————————–English——————————————————————

It has been a little bit quite here. We have been busy with a lot of stuff. We cleaned up our house and threw stuff away which we didn’t use anymore. All for the process of selling our house. We started looking for a place to rent and found an awesome house near the city center, so we hope that our house is sold quickly! We have met with two people from TV for a show where they are going to follow people that are trying to become parents in a non traditional way. It sounded really interesting but we still have to decide if we want our heads on the television haha. We have found a job for the weekends so yay extra money! And in the middle of this all we got a message from Verah. Normally we ignore messages we receive regarding our journey but this message really spoke to us so we were interested to find out more. So we set up a meeting.

After a car drive of 20 minutes we got the Verah’s home. We talked about meeting her and went there with low expectations and decides that we would see where this would go during our meeting. We entered a beautiful decorated house and immediately felt comfortable, the tea was being poured and we started talking. She was kinda nervous but we didn’t really noticed that. She follows our blog for over a year, a colleague of Arnout is a friend of hers and told her about our surrogacy-story back then. It is always fun to see that you are connected to someone trough someone without even knowing about it. Arnout found out that he heard stories about her and her daughter while we never met in person. We talked about all kinds of stuff because when we met someone new it’s always kind of an explosion of different topics an we got to know a lot about each other already very quick. Interest are a match so that was fun to hear and we also talked a bit about surrogacy already and we are on the same level as well of what we have discussed. After a couple of hours it was time to go home because we still needed to do some work there, time flew by and we look back on a great first “date”. In the car ride home we talk about how great it would be if our dream would become a reality here in the Netherlands! We shall see what the future brings.


2 reacties op ‘Update time!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.