Waarom zo stil? Why so quite?

Het is alweer meer dan een maand geleden sinds het laatste blog. Waarom was het zo stil en wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd? Dat kunnen jullie hier gaan lezen!

Maart: een deel hebben jullie al kunnen lezen in het laatste blog. Daarna zijn we nog druk geweest met inpakken en opruimen in huis. We hebben genoeg dingen weggegooid en gekeken wat we tijdelijk even bij andere mensen konden opslaan zodat ons huis er netjes uit zou zien voor de bezichtigingen. In de laatste week van maart zijn we begonnen met spullen verzamelen voor onze opkomende vakantie naar Amerika. Deze vakantie hadden we in september vorig jaar al geboekt dus heeft verder niets te maken met het idee om een draagmoeder traject te gaan doen in Amerika. Ook kwam in de laatste week voor onze vakantie Verah bij ons op visite. Het was een gezellige avond en je kon merken dat de spanning van de eerste ontmoeting weg was en we hebben het over van alles en nog wat gehad. Niet heel veel over draagmoederschap dus wel besloten dat we de volgende keer dat we zouden meeten het voornamelijk hierover te hebben zodat we weten wat elkaars ideeën zijn en dat we straks niet heel veel energie stoppen in iets wat toch niets gaat worden. En toen was het tijd om te vertrekken richting Los Angeles voor bijna drie weken. De vlucht ging soepel en toen waren we zo ineens in LA.

April: hebben we dus voor het grootste gedeelte doorgebracht in the USA. We hebben een fantastische vakantie gehad en heel veel gezien! Tijdens deze vakantie is ons huis op internet gekomen, op de facebook van onze makelaar en ook op Funda. Er was direct heel veel interesse. We hebben het niet allemaal heel goed meegekregen in Amerika dus we hebben het gewoon lekker laten gebeuren. In de tweede week van onze vakantie waren er bezichtigen en was er een open dag en dit werd allemaal goed bezocht. Op maandag in de laatste week van onze vakantie kon er geboden waren op ons huis. We hoorde dat er mega enthousiaste kopers waren dus die zijn uiteindelijk ook de kopers geworden voor ons huis, het is inmiddels dus onder voorbehoud verkocht en we hopen natuurlijk dat dat helemaal goed gaat komen. Nadat we terug waren moesten we eerst weer even acclimatiseren in Nederland en konden we ook weer een afspraak maken met Verah om bij te kletsen en het over DM te hebben. We hebben het eerst even over de afgelopen weken en de vakantie gehad en daarna hebben we gekeken wat onze ideeën over draagmoederschap waren. Gelukkig liggen we hierin zo goed als op een lijn dus dat is erg fijn, we kunnen ook merken dat ze er heel goed over na denkt en heeft gedacht dus dat geeft ook vertrouwen. We kijken uit naar de volgende meet.

Mei: en nu is het alweer Mei! Afgelopen maandag hebben we de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. We wachten nog even met verhuizen zodat we eerst nog even tijd hebben om het een en ander te regelen voor de verhuizing en de kopers moeten natuurlijk de financiering nog rond krijgen. Dus allemaal ff duimen dat dit snel gebeurd! Waarschijnlijk gaan we in het pinksterweekend over en dan kunnen we ons gaan settelen op de nieuwe plek. Tuurlijk gaan we in Mei ook weer met Verah afspreken en gaan we zien hoe dit verder gaat lopen. We hebben er allemaal een goed gevoel bij dus hopelijk gaat het deze keer helemaal goed komen!!!

———————————————-English—————————————–

It has been more than a month since our last post. What happend during this silent period?

March: the first part you could have already read here. After that we have been busy with tidying up our home. We threw stuff away and stored some thing with friends and family so our home would be in order for the showings. The last week of march we started packing for our trip to the USA. And Verah visited us in the last week of march, it was a fun night where we talked about a lot of things. It was more relaxed then the first time we met haha, so that was great. We didn’t talk about surrogacy much so we decided that the next time we met we needed to talk about how we see it all happen and see if we our on the same page. And then it was time to head off to LA.

April: most of april we spent in the USA. We had a great trip and we saw a lot of beautiful nature parks. During our trip our house went up for sale and there were a lot of people interested. So there were several serious biddings and we choose a couple who were willing to buy our house! We met with Verah quite soon after we got back to discuss the future and we are mostly on the same line about that, there are always some things that need some more discussion but we have a good hope that this could be it. So we are really excited to get to know her and her friends and family better.

May: and it is already may again! We got the key to our new home last Monday. We are not moving yet, we first want to see if the buyers are going to get there financing in order. They have until the end of the month to get this approved. So let’s all hope for that! Off course we are going to see Verah again this month so we’ll keep you posted on that.


3 reacties op ‘Waarom zo stil? Why so quite?

  1. hopelijk gaat het allemaal goed komen jullie hebben er alles voor over 🙂 heel veel succes groetjes van mij ,,,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.