Mei 2018 / May 2018

Mei is alweer bijna voorbij en het is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben gepost. We hebben natuurlijk niet stilgezeten de afgelopen weken.

Dat we de sleutels van ons huurhuis gekregen hebben stond al in het vorige blog en daar zijn we dan ook bezig geweest met een aantal dingetjes. Gordijnen zijn opgehangen, de bed ombouw is opgezet en we zijn op marktplaats en Facebook gaan speuren naar gratis tegels. We hebben een bus kunnen lenen waar we de tegels mee op hebben kunnen halen en zo hadden we al een heleboel stenen verzameld om de achtertuin te gaan bestraten. Hier zijn we afgelopen weekend mee begonnen maar het gaat nog wel een paar dagen duren voordat alles erin ligt. Afgelopen vrijdag was de verkoop van ons huis definitief dus daar waren we heel blij mee!

Ook hebben we weer afgesproken met Verah, we zijn naar een food truck festival geweest, haar dochter en zusje waren ook mee dus het was heel leuk hun ook te ontmoeten. Ook kwamen haar ouders nog even langs dus we hebben meteen de hele familie ontmoet haha, het was een gezellige middag met lekker eten en drinken! We leren elkaar en de mensen in ons leven steeds meer kennen en we kijken positief naar de toekomst!

Over 2 weken gaan we alle meubels verhuizen en dan zijn we echt helemaal over naar het nieuwe huis! En 20 juni is de overdracht en dan is dat het einde van ons eerste huis. Wel een beetje gek maar we zijn wel heel blij dat we het op dit moment verkocht hebben.

————————————————————-English—————————————————————

May is almost over already and it has been a while since we posted an update. Off course we didn’t do nothing so here we go.

In the last blog you could have read that we got the keys to our new home. We have been busy here hanging up curtains and cleaning up the place. We also searched for free garden tiles on the internet so we can pave the garden. We borrowed a bus so we could pick up the garden tiles and got a little help from a friend so that was great. last fridat the sale of our house was definitive so we were really happy with that.

We also met with Verah again. We went to a food truck festival, her daughter and her sister came along as well and her parents also came to say hello, it was really great meeting the whole family. It was a fun afternoon with delicious foods and drinks. We get to learn more about each other more and more so we are really looking forward to the future with a positive feeling.

In about two weeks we are going to move all the big furniture over to the new place so we can go and live there (definitifly). On the 20th of june we have to say goodbye to our current home. It feels a little weird but we are really glad we sold it at this time.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.