Time for a little update!

De weken vliegen voorbij! Ons huis aan de Preangerstraat is bijna verkocht, komende woensdag hebben we de sleuteloverdracht. We zijn inmiddels helemaal gesetteld in ons nieuwe onderkomen en het voelt echt aan als thuis. Er zijn nog een paar kleine dingetjes die we willen doen en dan is alles op z’n plek. Scheelt want dan hebben we weer meer tijd om te spenderen met vrienden en familie, het verhuizen was wel even de hoofdbezigheid de afgelopen weken. Fijn dat dat dus bijna klaar is.

De afgelopen weken hebben we een aantal problemen gehad op gebied van onze transportmiddelen. We gingen van 4 voertuigen naar 0, dus ik ben een paar keer met de fiets naar Oldenzaal en Deurningen gegaan haha! De helft van de problemen zijn inmiddels opgeslost en de rest volgt hopelijk ook snel. We zijn in ieder geval wat meer mobieler dus dat is ook heel fijn.

Op kinderwens gebied leren we Verah steeds beter kennen en we hebben er allemaal nog steeds een super goed gevoel bij en kijken uit naar de toekomst! Zou het dan nu toch goed gaan komen?! Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in.

—————————-English————————-

Time flies! Our home is almost sold, coming Wednesday we need to sign the documents and hand over the keys. We are settled in our new place and it feels like home. There are still some little things to take care off but after that we are done. That’s great because it took up a lot of our time for the last several weeks and we look forward to spending this time with family and friends again.

We had a couple of transportation issues the last couple of weeks. From the 4 vehicles we own 0 worked, so I had to go by bike serval times which was fun, not! haha. We got 2 of them back now and we hope the rest will be taken care of soon as well.

On the baby front we are getting to know Verah more and more and it is still going great. We got a pretty good feeling about it this time and we are looking forward to the future! We are really excited to see how this is going to evolve and we can’t wait.


4 reacties op ‘Time for a little update!

 1. Hoi. Ik ben bij toeval net op jullie site gekomen en vind het een ongelofelijk avontuur wat jullie beleven. Ik heb alleen het gevoel dat ik iets mis. Wie is Verah ? Hebben jullie dan toch nog een draagmoeder gevonden ? En zo ja in Nederland of toch nog Amerika / Canada? Ben oprecht benieuwd

  Geliked door 1 persoon

   1. Aah ja hartstikke bedankt ik zie het nu. Sorry ben hier bij toeval heengerold. En vond het zo’n bijzonder verhaal. Kreeg er tranen van in mijn ogen. Prachtig. Ik ben super blij dat jullie nu iemand hebben gevonden en hopen op een goede afloop. Ik blijf jullie zeker volgen. En wens jullie alle geluk.
    Mocht er iets zijn en het niet lukken, misschien dat ik jullie verder zou kunnen helpen. Maar ik hoop natuurlijk dat het gaat lukken met Verah.

    Heel veel Liefss Carolina

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.