Time flies!

Hallo Allemaal!
Superleuk dat jullie meelezen, we zien dat het aantal bezoekers alleen maar stijgt, ondanks dat er niet zoveel gepost wordt. Leuk dat jullie benieuwd zijn hoe het gaat. Dus lees snel verder. De mailtjes van Facebook blijven maar komen dat het al zo lang geleden is sinds een update dus hier gaan we:

De tijd vliegt voorbij! Ons huis is alweer 4,5 maanden geleden verkocht en inmiddels wonen we alweer 3 maanden op ons nieuwe stekkie. We hebben er op zich niet heel veel aan gedaan maar het wel met kleine dingetjes ons eigen gemaakt. Het enige grootte wat we hebben gedaan is een overkapping maken in de achtertuin. Met materialen van marktplaats en wat nieuw hout hebben we een toffe overkapping neergezet waar we heerlijk onder kunnen zitten. Dus het bevalt ons allemaal prima in ons nieuwe huis.

Jullie zijn natuurlijk het meest benieuwd naar hoe het met onze kinderwens gaat. We zijn gelukkig nog steeds in contact met Verah en alles gaat goed! Zodra er groot nieuws is horen jullie dat natuurlijk hier op het blog dus blijf vooral terug komen of volg ons op Facebook om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn bij een nieuw bericht!

Nu is het bijna tijd om even lekker een paar daagjes naar España te gaan om even heerlijk te genieten met z’n tweeën.

Tot het volgende blog!

————————————————————–English————————————————————

Hi everyone!
Great to see more and more people reading our story. We are excited to share the future with you all and we can’t wait to post more frequent about our surrogacy story. Also Facebook keeps bugging me to post something new so here we go:

As you could have already read in the title time flies! It has already been 4,5 months since we have sold our house and over 3 months since we have moved in to our new place. We didn’t do many things in our new home except for making things a bit more personal. One thing we did do is make a porch in our backyard. We found some stuff online and bought some new wood and it turned out great!

I guess you are most curious to read about our process regarding the surrogacy.  We are still in contact with Verah and everything is going great. When we have got some big news we will post it here so keep checking back to find out. You can also follow us on Facebook to get a notification when we post something new!

Now it’s almost time for a little holiday to Spain to enjoy some quality time with just the two of us!

Cyaaaa 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.