Week 39: chocola en feestjes

Het is alweer een poosje stil en ik vond het eigenlijk altijd wel leuk deze week overzichtjes te maken, dus ze zijn terug! Vond je het altijd leuk om te lezen, welkom terug. Vond je het niet zoveel aan? Dan heb je pech haha! I am back to writing some week updates about our lives, these are just in Dutch but when there is news about our surrogacy story we will post it in English as well. 

Maandag: werk. In de avond zijn we opnieuw begonnen met de Harry Potter reeks en dus was het tijd voor de steen der wijzen. Het blijft leuk om deze films te kijken. Dinsdag: werk. In de avond hadden we een verjaardag in Hengelo wat gezellig was, we hebben even goed bij kunnen praten. Woensdag: werk, ik had chocolade fudge gemaakt en wist niet dat het zo makkelijk en lekker was! In de avond hadden we met Verah afgesproken om wat te gaan eten. We hebben bij tante Annies gegeten in Oldenzaal. A en ik waren er nog nooit geweest en het eten was er heerlijk! Het was een gezellige avond, superfijn dat we het over van alles en nog wat kunnen hebben en het allemaal niet geforceerd voelt zoals we eerder hebben meegemaakt. Donderdag: werk. In de avond was er een boardgame night. We hebben eerst captain sonar gespeeld. Een soort zeeslag maar dan “live” we moesten dus tekenen en roepen en ondertussen het andere team in de gaten houden. Heel leuk! Daarna nog een potje Mysterium en toen was het alweer bedtijd. Vrijdag: werk. In de avond hadden we een verjaardag en het was erg gezellig met allemaal leuke vriendjes en vriendinnetjes. Zaterdag: was een druk dagje met winkelen en huishouden. In de middag nog wel lekker geluncht bij Stoet en daarna nog op visite geweest om even m’n nieuwe (lease) auto te showen. Na lang wachten is die eindelijk gearriveerd en ik kan er hopelijk de komende 3 jaar zonder probleem in rijden. In de avond had ik een afspraak en A een verjaardag. Zondag: sporten in de ochtend en in de middag naar het chocoladefestival in Zutphen. Het was megadruk en er waren enkele leuke kraampjes maar verder viel het allemaal wel mee. Wel hebben we natuurlijk wat lekkers gesnoept. In de avond zijn we uit eten geweest bij Verso in Enschede omdat we 1111 dagen getrouwd waren en A dat wel een goede reden vond mij mee uit eten te nemen, nom! Hier een paar foto’s


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.