Week 40: wachten

Maandag, Dinsdag en Woensdag bestonden uit werken, sporten en wachten om te douchen haha. Er was iemand om de ketel te fixen en dit duurde wat langer dan gedacht, dus het was even plannen en laat douchen maar prima! Helaas is het nog niet helemaal gifxt en is het best wel koud in huis, hopelijk wel voordat het echt gaat vriezen… Donderdag gewerkt en in de middag de stad in geweest. Vrijdag gewerkt en uit eten geweest met een vriendin bij Los Ponchos in Enschede, lekker Mexicaans! En daarna nog even een spelletje gespeeld. Zaterdag zoals gewoonlijk huishouden en boodschappen en daarna zijn we nog in de stad geweest op zoek naar cadeautjes voor komende verjaardagen. Super druk in de middag in de stad, we hadden onze planning beter om kunnen keren. In de avond kwamen vrienden bij ons voor het uitgaan. We hebben eindelijk het laatste spel gespeeld dat we vorig jaar op Spiel gekocht hadden. Een coöperatief spel waarbij je dus samen speelt, het speelt zich af op een eiland waar we allemaal zijn gestrand en moeten overleven, maar op het moment dat het eten of drinken in het spel op is moet je elkaar “vermoorden” dus dat geeft grappige situaties. Uiteindelijk is er van de tien spelers een speler het eiland afgekomen. Toen was het tijd om naar Vossenjacht te gaan, een superleuk feestje dat een keer in de 2 maanden gehouden wordt in Bölke, als je uit wilt gaan in Enschede ga dan zeker hier een keer heen! Zondag tegen half 4 in de ochtend lagen we in bed, en om 2 uur in de middag ging ik (Stefano) een 10km loop lopen op de Veluwe. Vorig jaar hadden Arnout en ik de 5km gedaan, dit jaar ging ik dus voor de 10km. De week ervoor kon ik 3km nog net volhouden en ik had er dus niet echt hoop in dat de 10km goed ging gaan maar wonderbaarlijk heb ik het in 53:43 uitgelopen! Best heel blij mee. Leuk was dat een collega me ook nog even kwam binnenhalen bij de finish dus dat was een leuke verassing. Daarna snel weer naar Enschede om te douchen en in de avond spelletjes te spelen bij vrienden, niet gewonnen, wel gezellig! En dan was de week alweer voorbij… te snel!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.