Week 41: zo voorbij!

Maandag & Dinsdag vlogen voorbij met werk en sporten. Woensdag weer een werkdag! In de avond hadden we met vrienden in Hengelo afgesproken om spelletjes te doen. Was gezellig, we hadden elkaar ff niet gezien en met alle drukke agenda’s is dat soms ook wel lastig. Nu direct weer een volgende datum geprikt dat is vaak wel het handigst. Donderdag ook werk en in de avond nog spelletjes gedaan. Vrijdag een halve dag gewerkt en toen in de stad geluncht met friends. Lekker bij stoet gegeten, het was regenboogweek in Enschede dus regenboog pannenkoekjes gegeten. In de avond met een vriendin series gekeken, Arnout moest tot laat werken dus die had pas laat weekend. Zaterdag vroeg op om naar Utrecht te gaan. We hadden met vrienden die we ook al een poos niet gezien hadden afgesproken om te lunchen. Bij de PR aangekomen bleek de tram niet te werken, helaas waren we al bijna 45 min aan het wachten dus toen konden we snel met de bus. Gezellig geluncht bij Olivier en daarna moesten we weer door naar een verjaardag van zwager en neefje, ook in Utrecht. Dus met de tram terug die weer vertraging had, yay ov! en toen met de auto op naar de verjaardag. Heerlijk buiten gezeten wat dat kon mooi op deze zonnige oktoberdag! Daarna door naar huis voor een feestje wat we gaven. We hadden van mijn verjaardag nog heel veel over dus leek ons gezellig iedereen eens uit te nodigen zonder echte reden. Onze vrienden dachten dat er misschien iets anders aan de hand was dus dat was heel grappig. Zondag hadden we nog niets gepland, even naar Ikea geweest en op bezoek bij papa. Verder dingen in huishouden gedaan en in de middan nog Mario Party gespeeld en naar de bios geweest om A Star is Born te zien, mooie film. De muziek was mooi, Bradley en Gaga acteren cool en het thema is ook gewoon tof. Dus de week vloog alweer veel te snel voorbij.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.