Week 42: Albus & Newt

Maandag: begon weer met werken. In de avond Harry Potter battle gespeeld. Dit spel bestaat uit de boeken die je allemaal door kan lopen. We moesten het laatste boek nog winnen en dit was al 2 of 3 keer mislukt maar vanavond ging het lekker en hebben we de missie volbracht! Dinsdag ook weer werken en daarna konden we onze nieuwe brillen ophalen yay. Toen nog even van een van de laatste zonmomentje genoten op het terras. Woensdag ook weer werken en in de avond kwam Verah op visite, was erg gezellig! Donderdag moesten we ook weer werken en in de avond een beetje met de surprise voor Sinterkerst bezig geweest. Vrijdag verassing! Ook weer gewerkt en daarna hebben we tot laat spelletjes gedaan. Ook op de playstation dit keer wat ook wel erg leuk was! Zaterdag overdag wat familiebezoeken en in de avond was er een feestje in Bolke dat mede georganiseerd werd door mijn moeder. Het was een Italiaans feest en het was zeer geslaagd! Zondag bijkomen van het late nachtje en in de middag nog visjes gehaald bij de Intratuin, het was weer eens tijd voor wat goudvissen in huis. Ze heten Albus en Newt. In de avond het weekend Italiaans afgesloten door bij Isola Bella in Losser te eten. En toen was de week alweer voorbij poeh!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.